Vraag & Antwoord

Anders (software)

davicash installeren

Anoniem
PC1
7 antwoorden
 • ik wil davicash2000 installeren vanaf de originele cd in Vista, maar tijdens de installatie verschijnt dit venster met de melding:
  [img:4ac6cb93c5]http://members.home.nl/jmghbosch/davilex.jpg[/img:4ac6cb93c5]
  ik heb de setup al uitgevoerd als administrator,
  er is genoeg ruimte op de HD en als administrator heb ik alle rechten;
  wat kan ik doen zodat het programma geinstalleerd word, ik werk met Vista, die staat op de C partitie.
  In XP, die op mijn andere partitie staat, werkt Davicash wel.
 • [quote:61c3326b93="jobo182"]ik wil davicash2000 installeren vanaf de originele cd in Vista,[/quote:61c3326b93] Ik heb dit oude programma zelf ook. Ik gebruik het al jaren niet meer. Na enig zoeken vond ik mijn Davi-Cash versie 2000 weer terug. Ik heb ook Windows Vista Home Premium. Het ziet er naar uit dat deze bij mij wel goed installeert. Geen foutmeldingen. En start ook nog zo te zien. Dus waarom er bij jouw een er een bestand niet geopend kan worden, weet ik niet. Wellicht is die StdOle2.tbl bij jouw beschadigd.

  Overigens Davi-Cash staat niet op de Windows Vista RTM Software Compatibility List. Dit programma loopt achter. Want bij Telebank staat naast Postbank nog steeds Girotel. Waarschijnlijk kun je beter een recent boekhoud programma aanschaffen. Bijvoorbeeld Boekhouding, versie 7.0 van Easy Disc. Ik heb 'm zelf niet, maar overweeg wel 'm aan te schaffen.
 • of dat programma van Easy disk wel werkt in Vista, is ook nog maar de vraag, want bij systeemeisen staat geen Vista vermeld, maar ik heb Davicash 2000 inmiddels kunnen installeren door het uitschakelen (vinkje weghalen) van UAC bij gebruikersaccounts,
 • [quote:d79c3d55cb="jobo182"] of dat programma van Easy disk wel werkt in Vista, is ook nog maar de vraag, want bij systeemeisen staat geen Vista vermeld, [/quote:d79c3d55cb] Dat klopt. Maar deze is wel recenter dan Davicash 2000. Want bij de systeem vereisten van dat programma staat alleen Windows 95 en 98. En volgens het computercollectief verscheen dat programma van Easy disk in 2006. Of dat Easy disk programma werkt onder Vista zal ik voor alle zekerheid even vragen per e-mail bij Easy disk en het computercollectief.
  [quote:d79c3d55cb="jobo182"] ik heb Davicash 2000 inmiddels kunnen installeren door het uitschakelen (vinkje weghalen) van UAC bij gebruikersaccounts,[/quote:d79c3d55cb] Ik heb 'm kunnen installeren met UAC ingeschakeld.
 • Beste mensen,

  Ik moet-het wellicht enigszins verouderde- davi-cash 2000 [7.0] aan de praat krijgen op mijn computer. Ik heb windows xp home edition en heb het programma gekopieerd van een andere pc op de mijne. Nu krijg ik het niet aan de praat. De originele set-up cdrom is zoek! Wie helpt mij?

  gr
  en alvast dank,

  Bas
 • Dan heb je zeker alleen de Davicash2000 map naar de andere computer gekopieerd. Dan gaat het inderdaad niet werken. Dit omdat de Davicash2000 setup waarschijnlijk ook nog wat DLL's in de systeemmap van XP installeert, en wijzigen aanbrengt in het register van XP. Is het echt nodig met dit oude programma verder te gaan?

  Anders zou je wellicht een andere boekhoud applicatie kunnen aanschaffen.
 • Als alternatief kun je ook Davilex Offline Deluxe aanschaffen. Als je gebruik maakt van telebankieren is het in de meeste gevallen mogelijk de bankafschriften te importeren in dit programma. En een aantal banken geeft korting op dit programma als je het via hun aanschaft.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.