Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook

KAPE
7 antwoorden
 • Ik heb Outlook Express op mijn pc staan.
  Sinds enkele weken is daar iets vreemds aan de gang.

  Ik kan verschillende mails gewoon niet meer uit mijn inbox verwijderen(andere dan weer wel).
  Als ik ze gwn wil verplaatsen naar verwijderde items, dan komt er een foutmelding.

  Iemand raad?
 • Kan helpen als je de foutmelding hier ook even vermeld. Dan hoeven we niet zo te gissen
 • 'De geselecteerde berichten kunnen niet worden verplaatst.
  Er is een foutmelding'
 • Mogelijk één of meerdere van je .dbx-bestanden van OE corrupt. Probeer eens met het aanmaken van een nieuwe map bvb. "Postvak In Nieuw" in OE en sleep of kopieer daar de berichten naartoe die je wel kan verplaatsen. Laat de anderen in de gewone "Postvak In" staan. Ga dan naar de standaardlocatie van de .dbx-bestanden : C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\Local Settings\Application Data\ Identities\… lang cijfer\Microsoft\Outlook Express en verplaats de map "Postvak In.dbx" naar een andere plaats op je PC. Start OE terug op, er wordt een nieuwe (lege) map "Postvak In" aangemaakt, verplaats de berichten van "Postvak In Nieuw" terug naar deze map en controleer of verwijderen of verplaatsen nu weer lukt. Is alles OK kan je de map "Postvak In.dbx" die je verplaatst hebt verwijderen (dan zijn uiteraard alle berichten daarin ook verdwenen).
 • Geen effect.
  Postvak In wordt zelfs niet verwijderd. :-?
  (die folder staat wel op mijn D schijf, bij "Internet")
 • In welke root zit dan je map "Postvak In.dbx" op je D-schijf. En zitten daar ook alle andere .dbx-bestanden ? Vreemd dat deze map niet verwijderd kan worden, komt er dan een foutmelding ? En waar is de nieuw aangemaakte "Postvak In Nieuw"-map terug te vinden ? Veel vragen, maar dat dit niet lukt vind ik behoorlijk eigenaardig.
 • D:\Internet\Outlook Express

  Postvak IN nieuw is hier niet te bespeuren

  En er komt geen foutmelding

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.