Vraag & Antwoord

Anders (software)

Andere firewall dan zone alarm...

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Ik had altijd norton internet security. Helaas veroorzaakte dat nog wel eens blue screen of denials…. Dus heb sinds een paar maanden nod32+ zone alarm pro in gebruik. Nod32 bevalt goed, de pc is er veel sneller door geworden. Zone alarm pro echter totaal niet, ten eerste komen er voor zon beetje alles irritante popups, en dan heb ik het niet over programma's die op internet gaan maar of een programma een bepaalde dll wel mag gebruiken. Of wel dit betekend voor elk programma dat op .net runned dat je dan zon popup krijgt en voor elke software installatie/deinstallatie ook… Tevens ontstaat het grootste probleem: cpu usage. Als ik download met newsleecher pakt zone alarm (zclient+vsmon) alle cpu:S. Daarnet na het opstarten ook en kreeg ik het programma niet eens uit.
  Heeft iemand een alternatief??? Heeft de niet pro versie niet van die systeembewakende opties?
 • Kijk eens naar kerio of comodo.
 • Als je alleen voor outgoing traffic een fw nodig hebt:
  http://www.321download.com/LastFreeware/files/keriopf215.zip

  Die gebruik ik naar tevredenheid.
 • DEZE link werkt beter :wink:

  Gr,
  Jim
 • Nee outgoing maakt me niet zoveel uit…. het is vooral incomming waar ik me zorgen om maak;). Reinstall van zonealarm heeft wel wat geholpen overigens.
 • [quote:176191b867="sdk"]Nee outgoing maakt me niet zoveel uit…. het is vooral incomming waar ik me zorgen om maak;). Reinstall van zonealarm heeft wel wat geholpen overigens.[/quote:176191b867]
  Het meeste (zo niet alle) inkomende verkeer hou je toch al tegen bij je router? (mits aanwezig uiteraard)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.