Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bezoekers-teller

4 antwoorden
  • Ik heb zelf een website gemaakt en heb daar voor de aardigheid een gratis teller aan gekoppeld: Onestat. Nu kan ik zien van waar men komt als men mijn site bezoekt. Er staat een percentage: BOOKMARK. Ik weet dat het BLADWIJZER betekent. Eerst dacht ik dat men rechtstreeks de naam van de site intikt, maar bij de referentie staat ook een percentage met de naam van de website. Dus die mensen hebben de naam ingetikt. Waar komen de bezoekers dan vandaan, waar bookmark bij staat.? Misschien iemand die het weet??
  • Bookmarks is de Engelse versie van Favorieten. Mogelijk dat de teller onderscheid maakt tussen het intypen van de URL en het bezoeken van de site via de favorieten?
  • Ik meen dat dat verband houdt met het aantal keren, dat favicon.ico wordt opgevraagd. Dat gebeurt namelijk bij het vastlegen van favorieten. Maar ik betwijfel of het ook maar enigszins nauwkeurig is. Sowieso klopt er maar heel weinig bij die externe tellers, als je ze vergelijkt met server statistieken.
  • je ziet op je site het teken van onestadt elke keer als dat plaatje wordt opgehaalt weet onestadt dat je site is ingelezen en wordt de teller 1 verhoogt en dat gat nog wel eens fout

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.