Vraag & Antwoord

Anders (software)

dvd-rw

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Zins kort heb ik dit probleem.Als ik een dvd-rw opnieuw wil gebruiken om er iets op te branden,verschijnt er de melding op het scherm,dat het geen herscrijfbaar medium is.Geen enkele dvd-rw is meer te herbruiken,ik krijg overal de zelfde melding. Ik heb hier verschillende merken liggen,maar geen van alle kan ik meer gebruiken.Als ik een nieuwe dvd-rw gebruik gaat het prima,maar hij kan ook maar 1 keer gebruikt worden,daarna dus weer die melding.ik heb 2 dvd schrijvers. Nec dvd rw nd 3540a en aopen 8x8 dvd dual aan.Ik heb ook al voor de Nec nieuwe firmware geïnstalleerd.Ik heb ook verschillende brandprogramma's geprobeerd, zoals: Nero,imgburn, ashampoo, clonedvd,dvdinfo, maar in alle programma's de zelfde melding.De dvd's zijn op een andere computer wel te gebruiken.Dvd's die op een andere computer zijn gebrand zijn bij mij ook weer te gebruiken,dat wil zeggen 1 keer dus.Als ik hem weer wil wissen,komt er weer de melding:Dit is geen dvd-rw, plaats een ander dvd.Mijn besturing systeem is xp Ik hoop dat iemand hier een antwoord op heeft.
  Alvast bedankt
 • Hi check hier de antwoorden op mijn soortgelijke probleem. Het bevat veel antwoorden en linkjes met nog meer info..

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=176738
 • [quote:23ce5af543="Smoothtalker"]Hi check hier de antwoorden op mijn soortgelijke probleem. Het bevat veel antwoorden en linkjes met nog meer info..

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=176738[/quote:23ce5af543]

  Helaas kom ik met deze info niet verder,heb dit zelf ook allemaal al geprobeerd,maar zonder resultaat. Maar toch bedankt voor je tip.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.