Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan Quick Time niet verwijderen

None
4 antwoorden
  • Ik zit met het volgende probleem. Ik zag dat er een nieuwere versie van Quick Time beschikbaar was en wilde die installeren. Als de installatie procedure begint krijg ik echter al snel de melding dat de oude versie niet verwijdert kan worden. Ik dacht dit even handmatig te doen maar ook dat lukt niet. Als ik het probeerde via de uninstal van quicktime kreeg ik de melding dat dit alleen van toepassing is op programma's die momenteel zijn geïnstalleerd, terwijl dit toch duidelijk het geval is. Via configuratie, software lukt het ook niet, krijg dan de melding dat het niet lukt en dat ik contact met de systeem beheerder moet opnemen. Ik ben echter de enige gebruiker van deze pc en dus ook administrator. Vervolgens heb ik alles wat QuickTime was handmatig verwijdert en ook de verwijzingen in het register aangepakt. Met als resultaat dat QT nog in 'software' voorkomt, maar als je er op klikt de optie verwijderen niet meer beschikbaar is. Het installeren lukt nog steeds niet, krijg nog steeds de melding dat de oude versie niet verwijdert kan worden. Heeft iemand een idee hoe ik dit moet aanpakken? Alvast bedankt voor het meedenken.
  • Je kan eens proberen of je de resten kan verwijderen met de Windows Installer Clean Up - hier te downloaden : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301 Als Quick Time zich bij de aangeboden programma's bevindt zou je hem hiermee moeten kunnen uninstallen.
  • KAPE bedankt, het was voor driekwart de goede oplossing!. Het geval was nl. dat ik QT met deze Windows uninstaller had verwijdert. Ik had echter iets te snel de foutmelding gelezen, hier stond nl.: Kan oudere versie van Apple Software update niet verwijderen. Hetgeen betekende dat er naast Quick Time ook een Apple update bestand aanwezig was. Toen ik ook die verwijdert had ging het installeren goed. Nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede tip.
  • ook ik had al tijden lang problemen dat sommige spelers alleen geluid of alleen beeld gaven, vooral de .mov bestanden. Uiteindelijk met de windowsuninstaller Quicktime verwijderd, en quicktime-alternative opnieuw. geïnstalleerd Loopt nu als een zonnetje.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.