Vraag & Antwoord

Anders (software)

[outlook 2003]->nieuw e-mailbericht->opties->contac

Anoniem
WatchDog
17 antwoorden
 • [quote:2340054cf8="eduard36"]incredimail…. ben je van't hele probleem af :lol:[/quote:2340054cf8]
  dat is echt een mail cliënt voor mensen zo als jij erg kinderlijk
 • plextor

  Ik denk dat jij verwart met de contactpersonen/distributiegroepen selecteren via de knop 'aan'.
 • Beste

  Als je in Outlook 2003 een nieuw e-mailbericht opstelt en dan naar de opties gaat, dan zie je daar een knop waarmee je contactpersonen kunt selecteren.
  Weet er eigenlijk iemand het nut van die knop? Sowieso mail je niet naar die persoon en evenmin stuur je z'n visitekaartje naar de personen die je wel mailt. :o

  Groetjes

  WD
 • incredimail…. ben je van't hele probleem af :lol:
 • contact personen selecteren is juist heel handig .
  stel dat je een mail bericht naar diverse contacten wil versturen .
  dan kan je met die knop de juiste adressen selecteren en zo alles tegelijk versturen .
 • [quote:e810b991e4="WatchDog"]plextor

  Ik denk dat jij verwart met de contactpersonen/distributiegroepen selecteren via de knop 'aan'.[/quote:e810b991e4]
  ik ben zeker het spoor bijster .
  ik gebruik geen microsoft mail cliënt .
  ik gebruik TheBat moet je ook eens proberen :lol:
 • [quote:b0086742b5="plextor"][quote:b0086742b5="eduard36"]incredimail…. ben je van't hele probleem af :lol:[/quote:b0086742b5]
  dat is echt een mail cliënt voor mensen zo als jij erg kinderlijk[/quote:b0086742b5]

  ik vat dat op als een belediging. waar is dat goed voor? dus omdat ik incredimail gebruik ben ik erg kinderlijk? beetje jammer weer…..

  overgens is het een programma wat erg gebruiksvriendelijk is. met de meest uiteenlopende instellingen waar outlook een puntje aan kan zuigen.

  maar buiten dat mag je best een beetje op je woorden letten.
 • het is zeker niet bedoeld als een belediging .
  maar het is zeker wel een mail progg voor kinderen met al die kinderlijke pictogrammen die je kan mee versturen .
 • nou.. vooruit dan maar :D tsja.. dat kan je meesturen, maar hoeft niet. overgens zitten er ook een legio zakelijke dingen in. maar het mooie van incredimail vind ik dat ik er niets aan hoef te doen na een format of zo. je kan zelf kiezen waar je de mails opslaat en alle instellignen kun je met 1 druk op de knop bewaren en zo weer terug zetten na systeem installatie. je hoeft geen eens meer je server enzo in te stellen. alles is weer zoals het was incl. mappen, adressen en mail servers. en als ik zo kijk naar wat men allemaal moet doen om je mail te bewaren/backuppen met outlook? nou…. daar zijn we het wel mee eens denk ik.
 • bedankt voor al jullie antwoorden naast de kwestie :roll:
 • Even over incredimail…. zeer kinderlijk en echt niet "professioneel", vooral omdat met ieder mailtje "reclame" meestuurt.
 • Ik denk niet dat TS erg geholpen is met deze off-topic discussie. Daarom maar weer even on-topic; ik heb hier even geen Outlook bij de hand, maar als ik weer thuis ben zal ik eens kijken of ik die optie kan terug vinden.
 • [quote:316a80fdc6="WatchDog"]Als je in Outlook 2003 een nieuw e-mailbericht opstelt en dan naar de opties gaat, dan zie je daar een knop waarmee je contactpersonen kunt selecteren.[/quote:316a80fdc6] Als ik in een nieuw mailbericht naar de opties ga, krijg ik enkel een aantal tabbladen en geen knop om contactpersonen te selecteren. Waar vind jij die ?
 • Ik gebruik zelf Outlook 2007 en als ik daar een nieuw mail-bericht aanmaak en dan de opties tevoorschijn tover kan ik zaken als ontvangstbevestiging en dergelijke aangeven.

  Daar is inderdaad ook de mogelijkheid om contactpersonen te selecteren, maar volgens mij houdt dat in dat je wil dat replies naar die contactpersonen moeten worden gestuurd in plaats van naar de afzender van het bericht (jij dus).
 • Voor de duidelijkheid kan je hier een screenshot vinden. Wat betreft het selecteren van adressen die het antwoord op de mail moeten krijgen i.p.v. de verzender van het bericht: dat gebeurt via de knop 'Namen selecteren' bij 'antwoord verzenden naar'.
  Mij is het dus te doen om de knop 'Contactpersonen' boven de knop 'Categorieën'.
 • Aha, die knop had ik over het hoofd gezien (of hij zit er niet meer bij Outlook 2007). Ik ga vanavond nog eens even kijken.
 • Ik heb nog eens even gekeken of ik de functie van de optie kon achterhalen, maar om eerlijk te zijn heb ik het nut nog niet kunnen ontdekken.

  Het enige dat ik kan verzinnen is dat als je de contactpersonen hebt aangegeven, je vervolgens wellicht op basis van die contactpersoon het mailtje kunt terugzoeken. Of wellicht heeft het een duidelijkere functie in combinatie met een Exchange server.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.