Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox en Thunderbird

4 antwoorden
  • Ik ben zo slim geweest Thunderbird en Firefox te deinstalleren. :( Dat werd me ingegeven omdat ik updates niet kon installeren. Er kwam dan een foutcode. Nu heb ik beide programma's opnieuw gedownload en wilde ze als nieuw installeren. Dat lukt echter niet. Ik krijg de melding: Fout bij openen bestand voor schrijven: C\Program Files\MozillaThunderbird\thunderbird.exe Dat geldt ook voor het installeren van Firefox. Ik heb als platform Windows Vista Premium. Handmatig verwijderen van alle bestanden kan ook niet omdat Vista dat weigert. Toch heb ik als Admin alle rechten. Is er nog iets aan te doen? Indien er meer onfo verstrekt moet worden hoor ik dat graag.
  • Heb je na het verwijderen van TH en FF je PC ook gecleand met o.m. een registercleaner. Het zou kunnen dat er nog sleutels in je register overgebleven zijn die de nieuwe installatie tegenhouden.
  • Dat vermoeden heb ik ook maar ik weet niet welke registercleaner ik in Vista kan gebruiken. Vind het een beetje link. Heb je een suggestie?
  • Gewoon [url=www.ccleaner.com]ccleaner[/url] (gratis), je kan een backup maken van de registersleutels die worden verwijderd, zodat dit later nog hersteld kan worden. Ccleaner is inmiddels geschikt voor Vista.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.