Vraag & Antwoord

Anders (software)

alle printopdrachten in wachtrij

Anoniem
f.j.stols
5 antwoorden
 • Doordat ik meende problemen te hebben met mijn oude (HP)printer kocht ik een Canon iP5300. Ná installatie en uitlijn-pagina's komen vervolgens alle printopdrachten in de wachtrij. Hier zijn ze niet uit te halen, zodat de opdracht geannuleerd moet worden. Ik heb de printer opnieuw geïnstalleerd zonder succes Opvallend is dat in software te zien is Canon iP5300:
  [img:bd17b076ba]http://i19.tinypic.com/4zw5xme.jpg[/img:bd17b076ba]
  dat bij de-install. niet te verwijderen is. Met mijn oude HPprinter had ik ook iets dat niet verwijderd kon worden uit geïnstalleerde software. Is dit een software-fout of een probleem met de pc? Of zou ik Windows opnieuw moeten installeren?Oude printer inmiddels bij een kleinkind.
 • [quote:deb72317f4="f.j.stols"]Canon iP5300. Ná installatie en uitlijn-pagina's komen vervolgens alle printopdrachten in de wachtrij. [/quote:deb72317f4] Ofschoon deze topic over een HP printer gaat, kun je wellicht toch de stappen van de HP site proberen.
  [quote:deb72317f4="f.j.stols"]Opvallend is dat in software te zien is Canon iP5300 dat bij de-install. niet te verwijderen is. [/quote:deb72317f4] Dat kun je doen met de Uninstall Utility van de Canon website. Even omlaag scrollen naar 21. Uninstall Utility. Tenzij je met Windows Vista werkt.
 • met het laatstgenoemde advies (scrollen naar 21) kom ik er niet helemaal uit, er zijn daar drivers maar geen uninstall op te halen.Misschien kijk ik niet goed? Waarschijnlijk zal het een kwestie van printercommunicatie zijn, maar ik ben er nog niet achter hoe dit uit te testen. Op z'n best lukt het één bladzij te printen, en dan zou het papier op zijn enz. enz. Ik blijf zoeken.
 • Dan heb ik me blijkbaar vergist wat de Uninstall Utility betreft. Er zal wel iets fout gegaan zijn bij het selecteren van de printer. Dit is de juiste software
  http://software.canon-europe.com/products/0010387.asp Daar staat geen uninstall utility bij. Hoewel het wel vreemd is dat je niet alles kunt verwijderen. Heb je het al in Windows veilige modus geprobeerd?
 • ja, die bladzij met 49 drivers etc had ik gezien, maar geen uninstall. Met die HP-questie had ik wel geprobeerd in V.M. (zonder succes). Uiteindelijk vond ik toen vele honderden vermeldingen met een registercleaner programma. Ook heb ik ergens een printerspooler (?) gedeactiveerd en weer geactiveerd. Dat hielp mogelijk heel even, d.w.z. één printje lang…Ook heb ik Canon getracht te mailen: "men zou antwoorden na een paar dagen"
  Zal die V.M. eens proberen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.