Vraag & Antwoord

Anders (software)

Cursors voor je Muis

Anoniem
None
4 antwoorden
 • hallo,

  heeft iemand enig idee waar ik een Aanwijs schema kan vinden ik heb namelijk een eigen Cursor schema gemaakt met de Cursors van een Spel

  (een Cursor is bv. Een Pijltje Voor je Muis)

  en die heb ik dus veranderd omdat ik een beetje Verslaafd ben aan dat Spel :P:P:P

  en dan kan je dus je eigen schema maken door te klikken op:

  Configuratie Scherm –> Muis –> Aanwijzers –>

  En dan klik je op het pijltje dat je wilt veranderen en dan:

  Bladeren –> en dan klik je je gewenste Cursor aan en dan is bv. je pijltje van je muis een Dinootje ofzo

  en dat heb ik dan gedan met al mijn pijltjes zand lopers etc. etc. etc.

  en dan klik je op Opslaan Als…

  maar dan kan je niet de plek kiezen waar je het wilt opslaan en dus weet ik niet waar ik hem kan vinden om hem te Uploaden naar een Site van dat Spel :cry: :cry: :cry:

  Als iemand enig idee heeft GRAAG ik wil het heel erg graag weten :lol:

  Alvast Bedankt

  Greetings:

  Thursten
 • Heeft jouw eigen cursor wel de extentie .cur of .ani?? of is het een jpg, bmp of iets wat erop lijkt. In dat laatste geval kan het zijn dat de website dat niet accepteerd.
 • Volgens mij gaat het TS niet zozeer om de cursors zelf (die bij mijn weten sowieso *.cur of *.ani bestanden moeten zijn, jpg's kun je niet als cursor instellen), maar om het muis-schema. Of dit als apart bestand wordt opgeslagen zou ik niet weten.

  Wat je wel kunt doen is je Windows thema vastleggen. In een thema wordt je bureaublad achtergrond, geluiden schema en muis schema vast gelegd. Wellicht dat dat is wat je zoekt. Kijk hier maar eens
 • Het gaat niet om een eigen cursor, maar om een cursorschema. (Met gebruikmaking van bestaande cursors uit C:\windows\cursors)

  Het schema wordt helaas voor jou niet opgeslagen als bestand dat je ergens zou kunnen uploaden, maar in het register. In HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Cursors\Schemes om precies te zijn.

  Je kunt natuurlijk registersleutels exporteren, zodat iemand anders ze in zijn/haar register kan importeren, maar ik weet niet of dat een goed idee is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.