Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

(surfright)??

None
8 antwoorden
 • Wie kan mij uitleggen hoe (surfright) [1] op mijn pc is gekomen, volgens mij is dit gebeurt bij een scan van Hitman pro.
  Sinds ik dit heb krijg ik iedere keer about blank pagina's achter de pagina waar ik naartoe heb gesurfd :(
  Ik zou er eigenlijk wel vanaf willen als het toch niets doet maar weet niet hoe,als het wel een goed doel heeft wil ik dit graag van jullie horen.
  Alvast bedankt voor het meedenken.
 • Wordt inderdaad geïnstalleerd met hitman pro. Zou iets veiliger moeten zijn, door het beperken van de rechten van de browser.
 • weet je dan ook misschien waar die extra pagina's voor dienen
 • Geen idee. Of het moeten popunders zijn, die door hitmanpro half geblokkeerd worden. Maar ik heb het helemaal niet zo op hitmanpro. Je hoeft trouwens die surfright links helemaal niet te gebruiken.
 • Oke, als ik ze niet hoef te gebruiken, zijn ze dan ook te verwijderen en zo ja weet je dan misschien hoe?
 • Surfright wordt geïnstalleerd samen met Hitman Pro. Je kan bij de installatie kiezen of je dit al dan niet wil installeren. Als je toch verder gebruik zou willen maken van Hitman Pro, zal je dit eerst moeten uninstallen en dan opnieuw downloaden zonder Surfright.

  Maar ik zou de bedenking van Gerben toch maar eens in overweging nemen. Hitman Pro heeft zo zijn kwalijke kantjes (al bestaat daar wel wat discussie over) en je kan voor je kuisbeurten op je PC beter gebruikmaken van de individuele programma's (AdAware, Spybot, e.a.) die ook in Hitman Pro gebundeld zitten. De meesten zijn in trial of gratis te downloaden. Als je de individuele programma's gebruikt blijf je zelf aan de stuurknuppel zitten en weet je wat er allemaal gebeurt terwijl je aan het scannen bent. Met HitmanPro is dit niet het geval. Dat is alvast mijn belangrijkste bezwaar tegen dit programma. Als je echter houdt van de eenmalige gezamenlijke aanpak van Hitman Pro, is dat uiteraard jou keuze.
 • Een ander groot bezwaar is, dat het de wereld aan achtergrondsoftware instaleert, die vaak ongeveer hetzelfde doet, en het systeem onnodig vertraagt.
 • Ontzettend bedankt voor jullie helder gegeven uitleg, ik denk dat ik dus maar weer eens zelf aan de stuurknuppel ga zitten en het programma verwijder.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.