Vraag & Antwoord

Anders (software)

[outlook/exchange 2003]melding afwezigheid werkt maar 1 keer

8 antwoorden
  • Hallo Bij een van mijn collega's die in vakantie is, werkt de wizard afwezigheid nogal vreemd. De boodschap die hij heeft ingesteld wordt slechts 1 keer verstuurd naar de personen die hem mailen (dus enkel als antwoord op hun eerste mail). Bij de andere collega's wordt er bij elke mail een automatisch antwoord verstuurd. Heeft iemand een idee hoe dit komt? Mvg WD
  • Volgens mij is dat gewoon een kwestie van instellen...
  • en waar zou de gebruiker zo iets kunnen instellen, Wim?
  • Als jullie via een zelfde (bedrijfs)server werken zou dat daar moeten kunnen, hetzij via de syteembeheerder, hetzij via de eigen instellingen als daar toelating is toe verleend.
  • lol :lol: Ik ben de ICT-coördinator en doe dus o.a. het systeembeheer. En bij mijn weten kan je dat niet instellen in Outlook (tenzij via complexe regels die die gebruiker niet actief heeft staan).
  • Als ICT-coördinator zou je dan toch moeten kunnen bekijken in hoeverre de instellingen van die ene collega verschillen van deze bij de andere collega's ?
  • zucht ... Ik heb dus in Outlook gekeken en ik zie dat bij wizard afwezigheid "ik ben afwezig" aangeduid staat. Dus ga ik er van uit dat alles zou moeten werken als bij de rest. Aangezien het niet zo is, en ik niet weet waar je op een andere plaats (eventueel op Exchange) ook zoiets kan configureren, vraag ik het hier op het forum ...
  • MS-office is zo ingesteld dat out off office bericht slechts 1 keer naar zelfde zender wordt teruggestuurd. Reden hiervan is dat een loop voorkomen moet worden. Stel je voor dat ik mail stuur naar iemand die net zijn out off office aan heeft gezet en net voordat bericht bij mij terugkomt heb ik ook mijn out off office aangezet. bij 2 weken vakantie (gelijktijdig) paar miljoen replies heen en weer (afhankelijk van grootte mailbox natuurlijk).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.