Vraag & Antwoord

Anders (software)

verborgen en verwijderde map toch terug halen?

Anoniem
Passer
6 antwoorden
 • hallo,

  Ik heb onlangs op mijn pc een map die ik als 'verborgen' had aangevinkt ( met bij mapopties de functie 'verborgen bestanden en mappen weergeven aan')verwijderd van mijn pc (zoals de pc vroeg: 'definitief' verwijderd, omdat hij niet naar de prullenbak kon). Nu heb ik daar echter spijt van en wil ik hem terug halen. ik heb dat geprobeerd met PC inspector file recovery, maar die vind niets.

  is het nopg mogelijk deze bestanden terug te halen?
 • Als je diezelfde optie weerr uitschakelt… is de map er dan weer?? :D
 • @ Stokpop: Zoals TS al aangeeft is de map verwijderd. Simpelweg de optie 'verborgen bestanden' togglen zal dat niet ongedaan maken.

  @ remco p: Heb je PC Inspector vlak na het verwijderen gerund of enige tijd later. In dat laatste geval zou het kunnen zijn dat de bestanden al zijn overschreven en dus niet meer terug te halen zijn. Zeker bij een schijf die al redelijk vol staat, is die kans vrij groot. Bij mijn weten maakt PC Inspector geen onderscheid tussen wel of niet verborgen mappen.
 • @ human printer: Ik had het bericht niet goed gelezen… Ik dacht dat hij zei dat hij de map was kwijtgeraakt [i:6415a4d2a8]nadat[/i:6415a4d2a8] ie die optie had aangevinkt. :oops:
 • Nog even een reactie op human printer:

  [quote:d8919af2c7]@ remco p: Heb je PC Inspector vlak na het verwijderen gerund of enige tijd later. In dat laatste geval zou het kunnen zijn dat de bestanden al zijn overschreven en dus niet meer terug te halen zijn. Zeker bij een schijf die al redelijk vol staat, is die kans vrij groot. Bij mijn weten maakt PC Inspector geen onderscheid tussen wel of niet verborgen mappen.[/quote:d8919af2c7]

  Bestanden doen er soms wel jaren over om volledig van de schijf te kunnen verdwijnen. Dat heeft te maken met iets van een magnetisch gebeuren. Wellicht kan je een ander programmatje gebruiken om het daar nog eens mee te proberen.
 • ik heb pas een excel bestand per ongeluk van mijn pc verwijderd. MET PCI file recovery proberen terug te halen, maar vind hem niet.
  iemand een idee?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.