Vraag & Antwoord

Anders (software)

vista look in xp x64 professional

4 antwoorden
  • Beste mensen, Ik heb het volgende systeem AMD 6000+ 8 GB werkgeheugen OCZ Win XP Pro X64 8800GTS Omdat ik een 64 bit platform heb, kan ik vista inspirat niet gebruiken, mijn systeem blijft dan hangen. Hebben jullie wel enige suggesties hoe ik een vista look te voorschijn kan halen in x64 pro van xp? Ik wil zeker niet overstappen naar vista x64, omdat ik bepaalde randapparatuur niet kan installeren, vandaar deze wens. In afwachting op jullie antwoord.
  • Wat je altijd kan proberen is een tema te downloaden. (Google: vista themes) Ik hoop dat dit is wat je bedoeld. Groetjes van Stokpop...
  • [quote:db9299c516="Stokpop"]Wat je altijd kan proberen is een tema te downloaden. (Google: vista themes) Ik hoop dat dit is wat je bedoeld. Groetjes van Stokpop...[/quote:db9299c516] slimbo dat is een theme ik denk dat crystal xp niet compatible is met x64 ik draai zelf ook x64 en ik krijg het er zelf ook niet op wat je kan proberen is windowblinds downloaden en daar een thema voor zoeken WERKT ECHT PRIMA!
  • file:///C:/WINDOWS/BricoPacks/Vista%20Inspirat%202/Help/help.htm er staat niks bij of het werkt met 64 bit

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.