Vraag & Antwoord

Anders (software)

Imagefiles verdwenen met Ghost

Anoniem
Jank
5 antwoorden
 • Ik heb Ghost 2003. Ik wikde een image terugzetten, wat ik doorgaans deed onder DOS. Nu zag ik de optie restore en heb die toegepast. Dat ging voortreffelijk.
  Aleen het station, waar de Ghost images opstonden, met alle andere aan Ghost relateerde bestanden waren na de restore verdwenen. Station E was leeg! :o
  Ik heb terstond van mijn beide besturingsprogramma's, ik draai dualboot, 98 en 2000, nieuwe images gemaakt, ook weer op het E station. Wel heb ik daar nu alleen de images opstaan en andere bestanden, die er voorheen ook op stonden staan er nu niet meer op.
  Wel een back-up gemaakt van beide imagefiles op DVD.
  Kan ik nu met restore, met alleen een imagefile, t.z.t. de besturingsprogramma's weer terugzetten en raak ik dan niet opnieuw deze bestanden kwijt van mijn E schijf?
  De andere bestanden die er bij stonden waren ws. programmabestanden en configuratie-instellingen? Het in elk geval een hele rits aan bestanden.
 • Een oplossing heb ik niet maar mij is het de laatste tijd twee keer gebeurd dat Ghost images welke ik maakte gewoon weg waren. Toevallig vanmiddag weer, een image gekloond op een NTSF partitie, wilde ik hem even later terug zetten, weg!

  Geen onoverkomelijke ramp maar wel lastig.
 • je had ook met recover software de E-schijf eerst kunnen bestuderen….en wellicht alles terug kunnen halen. Iets is niet zo maar weg…
 • Dank voor de reakties.
  Ik had achteraf even kunnen zoeken. Bestanden zijn inderdaad niet zomaar weg.
  Blijft de vraag, kan ik vanuit de restorefunktie in Ghost een imagefile weer terugzetten, ook al heb ik alleen de imagefile en verder geen enkel ander bestand, dat iets met Ghost van doen heeft?
 • mi afh vd versie maakt ghost *.GHO of GS bestanden aan, verder zijn er geen andere bestanden nodig vor terugzetten. Of bedoel je iets anders?
  Je kunt wel je persoonlijke data/instellingen nog los ergens neer zetten in een map, maar das geen ghost….
  één ghost file is idd geen bakcup…. nu heb je het wel goed gedaan…. DVD tje branden…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.