Vraag & Antwoord

Anders (software)

PC Inspector File Recovery + Virus

Anoniem
Pruis
5 antwoorden
 • Is er een gevaar om met PC Inspector File Recovery bestanden proberen terug te halen van voor een format, terwijl die pc voorheen besmet was met een virus waardoor enkel formatteren een oplossing was?

  Bedankt.
 • wat denk je zelf .
 • Doe het anders op een geïsoleerde pc met een extra schijfe erin en scan die vervolgens op virussen.
 • [quote:3ea32926fe="plextor"]wat denk je zelf .[/quote:3ea32926fe]

  Voor sommigen is het echt wel moeilijk om een normaal antwoord te geven blijkbaar. Ach ja, maakt mij niet uit hoor.


  Het is toch perfect mogelijk dat het ongevaarlijk is om JPG-files terug te halen wanneer het virus op een bestand in de system-map zat. Enkel ben ik niet zeker hierover. PC Inspector scant immers verschillende clusters, en daar hoort wellicht ook de system-map bij.
 • [quote:080a8d6fa1="Pruis"][Voor sommigen is het echt wel moeilijk om een normaal antwoord te geven blijkbaar. Ach ja, maakt mij niet uit hoor.[/quote:080a8d6fa1] Erg gezonde en nuttige instelling als je sommige reacties leest !

  [quote:080a8d6fa1="Pruis"] Het is toch perfect mogelijk dat het ongevaarlijk is om JPG-files terug te halen wanneer het virus op een bestand in de system-map zat. [/quote:080a8d6fa1] Het zijn de individuele bestanden (in jouw geval die JPG's dus) die je met de Inspector terughaalt. Als jij er 100 % zeker van bent dat deze niet geïnfecteerd zijn, levert dit geen probleem op.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.