Vraag & Antwoord

Anders (software)

Dienstrooster software

Anoniem
Eddy X
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,
  Ik ben tandarts en ben momenteel verantwoordelijk voor het maken van de roosters voor de week- en weekenddiensten. Omwille van het gebruiksgemak/tijdsbesparing zou ik dit graag met daarvoor bestemde software willen doen. Uiteraard is het weer zo dat mijn mede-collega's hier niet aan mee willen betalen en om het zelf te betalen vind ik derhalve dus ook niet nodig. Weet iemand hier software voor met eventueel een bescheiden prijskaartje?
  Bij voorbaat dank voor uw moeite.
 • je zou hier eens kunnen kijken: http://www.rosa.nl/
  Vanaf 300,- euro geloof ik gezien te hebben. Ok, Er hangt een prijskaartje aan. Maar dat is met alles zo in een bedrijf. Zeker als het tijdbesparend moet zijn. Daarbij vind ik de opmerking: [i:e0a5ab9d64]Uiteraard is het weer zo dat mijn mede-collega's hier niet aan mee willen betalen[/i:e0a5ab9d64]
  Ook niet uitnodigend om eens een uurtje voor je te gaan zoeken. temeer het als bedrijf zijnde kosten nog aftrekbaar zijn ook. Anders zou je gewoon ouderwets met exel moeten werken. Het is maar waar je voor kiest :wink:
 • Je kunt ook eens kijken naar plans. Is wel niet speciaal voor dit soort roosters bedoeld, maar ik denk dat je er wel wat mee kunt. De software is gratis.
 • bedankt voor jullie reakties. waar kan ik 'plans' vinden?
  Wat betreft het uitnodigende karakter betreffende de software, ik ben dezelfde mening toegedaan, maar goed, het is niet anders. Ik zal ook eens in rosa gaan kijken, begrijp alleen de licentiestructuur nog niet zo goed…….
 • Sorry, link vergeten te plaatsen: http://www.planscalendar.com/
  Staat trouwens ook bovenaan in google.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.