Vraag & Antwoord

Anders (software)

Windows 2000 Pro valt af en toe uit.

6 antwoorden
  • Hallo Wie kan mij helpen. Ik heb Windows 2000 Pro, de computer valt ongeveer om de vier dagen uit.Zowel als ik aan het internetten ben,of in WORD bezig ben..Dan valt de scherm uit,wordt helemaal zwart.Dan komt er een blauwe scherm tevoor schijn.Met 2 regels een fout melding of zoiets.En daar onder de regels. Bezig met starten van de fysieke geheugen dump. Bezig met uitvoeren van fysieke geheugen dump naar schijf. En dan start de computer weer helemaal op,en gaat het een dag of vier weer goed. Heb ongeveer zes weken geleden een harde schijf er bij in gekregen van 160 GB. Toen kreeg ik deze probleem,naar de maker geweest.Die had de vermoeden van dat de geheugen te klein was.Had 512 heb er nog 1 van 512 mb ingekregen. Maar het euvel is nog niet opgelost.
  • draai eens memtest
  • [quote:ab9add9771="plextor"]draai eens memtest[/quote:ab9add9771] Sorry,maar wat is een memtest. En hoe doe je dat dan.
  • [url=http://www.memtest86.com/]Memtest86[/url] Dat is een gratis programma waarmee je het geheugen van je computer kan testen. Een oorzaak van het uitvallen van een computer kan kapot geheugen zijn.
  • [quote:f87f6e0bcd="Supersnail"][url=http://www.memtest86.com/]Memtest86[/url] Dat is een gratis programma waarmee je het geheugen van je computer kan testen. Een oorzaak van het uitvallen van een computer kan kapot geheugen zijn.[/quote:f87f6e0bcd] Hallo Kan het progamma memtest niet openen.
  • [quote:b5229507be="ks"][quote:b5229507be="Supersnail"][url=http://www.memtest86.com/]Memtest86[/url] Dat is een gratis programma waarmee je het geheugen van je computer kan testen. Een oorzaak van het uitvallen van een computer kan kapot geheugen zijn.[/quote:b5229507be] Hallo Kan het progamma memtest niet openen.[/quote:b5229507be] Goedeavond. De test heeft geen errors gemeld. Dus dat is wel goedt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.