Vraag & Antwoord

Anders (software)

Automatisch PDF generator met variabele benaming...

3 antwoorden
  • Ik ben opzoek naar een PDF creator die dit automatisch doet met een variabele benaming aan het document (bijvoorbeeld datum en tijd)... De bedoeling is om (bijvoorbeeld om de 10 minuten) een PDF te maken (automatisch) betreft de data die op dat moment op het scherm staat.. Iemand enig idee welk programma dit ondersteund? Abode proffesional (8 .0) ondersteund dit helaas niet... Iemand enig idee welk programma hier wel over beschikt?
  • om ons aan het denken te krijgen is m.i. nodig dat je eerst eens meldt welke applicatie die data op het scherm zet/kennelijk regelmatig ververst.
  • Het betreft hier om MCPI, een SCADA pakket voor in de industriele sector. Hierbij denken aan de informatie temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk etc. Momenteel wordter gebruik gemaakt van het PDF programma bullzip. Probleem is echter bij het openstaan van meerdere vensters dat deze PDF'en dezelfde naam krijgen. DE PDFen worden gecreerd met de datum en tijd, maar wanneer er op hetzelfde moment een PDF gecreerd wordt, wordt deze overschreven. Het beste zou zijn wanneer het PDF dus ook over het schermnaam beschikt...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.