Vraag & Antwoord

Anders (software)

Vraagje over toetsenbordinstellingen

Anoniem
klokkie1984
2 antwoorden
 • Ik heb sinds gisteren een probleem met mijn toetsenbord. Ik was met iemand op msn in gesprek en de letters die ik intikte, veranderden op het schermpje.
  Met 'backspace' wiste ik ze en na een paar keer verschenen dan de goede letters, niet echt handig dus.
  Ik heb uiteraard al gezocht en mijn taalinstellingen stonden bij configuratiescherm > taalinstellingen ineens op Nederlands. Heb dat weer veranderd in Verenigde Staten internationaal. Maar het probleem blijft, weliswaar niet zo erg als ik het had ziehier een voorbeeld:

  [quote:e20a0580d1] ðeze zin, ík heb probs met µijn toetsenbord zoals je kunt zien,heb instellingen goed staan, µaja wat dit nu ís? de ene keer ßtaat het åel oed en ða ndere keernie[/quote:e20a0580d1]

  Maar het is toch raar en lastig, want ik krijg ineens bijvoorbeeld een accent aigue op een i wat ik helemaal niet wil, dus moet ik steeds heel goed opletten. En steeds als ik denk, dat het weer goed gaat, krijg ik tussendoor een paar letters die niet kloppen. Bij deze posting heb ik er geen last van, maar dat zegt niets.

  Ik heb ook niet per ongeluk ctrl shift tegelijkertijd ingedrukt (wat ik ergens las), wel heb ik een paar weken geleden het toetsenbord schoongemaakt onder de kraan met afwasmiddel en daarna 3 dagen laten drogen. Maar zou het daar aan kunnen liggen?

  Ik vind het vreemd omdat het soms gebeurt maar niet de hele tijd, iemand een idee?
 • Hoe oud is het ding? Kan zijn dat ie versleten is. Al eens een ander bord geprobeerd? Of deze op een andere pc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.