Vraag & Antwoord

Anders (software)

eMule maakt geen verbinding meer

Anoniem
Salseros
4 antwoorden
 • Hallo,

  Al tijden gebruik ik eMule Plus. Altijd naar tevredenheid. Maar sinds een paar dagen maakt het programma praktisch geen verbinding meer. Hij gaat alle beschikbare servers af, ook die waar eMule voorheen altijd het meest contact mee maakte, maar komt uieindelijk uit op freeosex.com. De rest wil dus niet meer. Wat zou hier aan de hand kunnen zijn? Ik heb in de router een port geforward enals eMule verbinding heeft (dus met freeosex.com) dan zijn de pijltjes om het wereldbolletje (rechts onder) wel groen, maar downloaden gaat heel langzaam.

  Willem
 • Ik weet niet of jouw probleem uniek is, maar ik heb wel gelezen dat veel van de grootste servers een tijdje geleden gesloten zijn.

  Zou het kunnen dat je internet provider je P2P-traffic blokkeert, of reduceerd?
 • Er zijn de afgelopen tijd inderdaad een aantal grote servers uit de lucht gehaald.
  (Overigens maakt het weinig uit met welke server je verbindt, je kan toch op het hele netwerk zoeken en je hebt ook nog het Kademlia netwerk).

  Toch zou ik eens proberen om met een andere server te vinden, volgens http://www.gruk.org/list.php heeft die servere een "Bad server configuration".
 • Een alternatieve lijst met servers die regelmatig geupdate wordt op actualiteit: http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slist.pl. Gewoon ff onderaan op Add all klikken en je bent weer helemaal bij. Bij mij werkte het met geupdate servers weer als een zonnetje. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.