Vraag & Antwoord

Anders (software)

AdAware2007

5 antwoorden
  • Ik las een melding over AdAware2007 en heb via lavasoftusa > download.com de file [u:5af816086c][b:5af816086c]aaw2007.exe[/b:5af816086c][/u:5af816086c] binnengehaald. Voordat ik hiermee verder ga (install.) toch wat vragen: A) Waarom is de oude download (aawsepersonal.exe) 2.789 kb groot en het nieuwe progje maar liefst [u:5af816086c]20.719 kb[/u:5af816086c]....?? (Meer dan 7x zo groot!!) B) Hebben jullie al ervaring opgedaan met deze laatste en verschilt-ie veel van de "oude"? C) Is de wijze van updaten van defs hetzelfde? D) Is het "wijs" om de laatste te gebruiken, of voegt het niets toe? E) Indien vervangen: eerst de oude deïnstalleren of is dat niet nodig?
  • Het is een wat ander programma nu. Er draait ook iets resident (een service). Verder ziet het er allemaal hetzelfde uit, en werkt het ook nog hetzelfde. Je kunt de oude ook blijven gebruiken, de definities kun je daar ook nog steeds mee updaten. Als je de nieuwe gebruikt, zou ik wel even de oude uninstallen.
  • Hoi Gerben, Ik begrijp een beetje uit jouw reactie dat vraag "D" eigenlijk met een voorzichtig "nee, niet echt noodzakelijk beantwoord kan worden. Eerlijk gezegd snap ik er geen biet van waarom zo'n aardig progje ineens 7x opgeblazen wordt...... :? En een "service"? Een TSR om spyware direct te detecteren?? Of toch iets anders?
  • Jep, die service zou meteen in moeten grijpen, als er iets onfris de computer binnenkomt. Net als de antivirus, zeg maar. Tsja, waarom het zoveel groter is, dat zou je de programmeurs moeten vragen.
  • Mmm... Voorgaand aan deze versie was die "Auto Protect" functie alleen voorbehouden aan de betaalde versie.... Maar ik hoor erg graag ervaringen van gebruikers van die nieuweling...!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.