Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nieuw probleem(pje) in een oud topic

Anoniem
El Barkhuysen
5 antwoorden
 • Ik heb Microsoft Office 2003 geïnstalleerd op mijn C:\-partitie. Omdat ik zo min mogelijk programma's op mijn C:\ wil hebben, wil ik Office op mijn D:\-partitie installeren, waar ook mijn andere programmatuur zonder problemen draait.

  Mijn probleem: wanneer ik Office 2003 via Windows wil deïnstalleren, lukt dit niet of niet volledig. De vermelding dat Office is geïnstalleerd, is wel verdwenen uit Windows Software. Maar onder C:\Program Files\ blijft Microsoft Office doodleuk staan en kan zelfs nog worden opgestart.

  De vraag: hoe krijg ik MS Office op de juiste manier van mijn C:\ af, zonder dat ik tegen rare problemen (lees: een volledige herinstallatie van WindowsXP) aanloop?

  Ik heb maar één account op mijn PC en ik ben administrator, dus ik zou zélf de vereiste handelingen moeten kunnen uitvoeren.
 • wat voormelding krijg je als je de 2003-cdrom laat opstarten?
  lukt deïnstalleren ook niet via dat medium? ook niet als je eerst de optie repareren kiest, en na een herstart de optie verwijderen?
  was er misschien twee keer office opgezet??
  zijn de pictogrammen uit het startmenu ook verdwenen, en zo neen, werken die dan nog wel?
 • Het is gelukt. De truc van 'opnieuw installeren', vervolgens 'Office herstellen' en daarna 'Office verwijderen' via de installatie-CDROM heeft gewerkt. Je kunt hierna de resterende mappen zonder problemen handmatig uit C:\Program Files\ verwijderen.

  Stom dat ik daar zelf niet aan gedacht heb :lol: !

  Bedankt voor je tip, Derk. Nu moet het mogelijk zijn om Office op mijn D:\-partitie te installeren :) !
 • blij toe, ik heb zelf ook alles graag gescheiden van de windowspartitie :wink:
 • Als je echt alles weg wilt hebben kan je ook de office resource kit downloaden, daarin zit een tool die echt alles opruimd, dus ook je registery en windows directory goed opschoond, dit doet de de-installatie van office zelf namelijk niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.