Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microfoon doet t niet

3 antwoorden
  • Titel zegt het al, mijn microfoon doet 't dus niet.. Nou weet ik niet te zeggen of de microfoon kapot is, of dat de instellingen niet goed zijn, maar het is wel 100% zeker dat er geen installatie-cd bij zit. Het enige wat ik hoor is een bepaalde soort ruis. Ik ben niet goed met moeilijke computertermen, en ik ben van nature blond, dus hou alstublieft antwoorden simpel :P
  • goed nagegaan of de mic in het goede gaatje zit? al eens dubbelgeklikt op het luidsprekertje rechtsonder? dan opent het scherm volume controle en daar kun je nagaan of de mic al dan niet gedempt is, en de betreffende schuif bij op het hoogste zetten.
  • [quote:7b2f00ad4f="derkdejong"]goed nagegaan of de mic in het goede gaatje zit? al eens dubbelgeklikt op het luidsprekertje rechtsonder? dan opent het scherm volume controle en daar kun je nagaan of de mic al dan niet gedempt is, en de betreffende schuif bij op het hoogste zetten.[/quote:7b2f00ad4f] Allemaal geprobeerd, weet zeker dat hij in het goede gaatje zit, niet lossig, en alle schuifjes staan op zijn hoogst.. Ik ga er maar gewoon vanuit dat de microfoon kapot is. Toch bedankt :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.