Vraag & Antwoord

Anders (software)

.eml bestanden naar outlook express overbrengen

4 antwoorden
  • Hoi, Ik heb nu behoorlijk wat eml bestanden van mijn e-mail programma Incredimail gemaakt met behulp van een programma. Maar nu weet ik alleen niet hoe ik verder moet, dus hoe ik de .eml bestanden in Outlook Express krijg. Ik heb de map van Outlook Express al gewijzigd naar de map waar de eml bestanden staan, maar dat werkt niet jammer genoeg. Importeren lukt ook niet.
  • dat gaat makkelijk met [url=http://dutch.toggle.com/lv/group/view/kl35306/IncrediMail_to_EML_converter.htm] incrediconvert[/url]
  • Hoi Amira, Bedankt voor je antwoord. Ben er eindelijk achter gekomen wat het probleem was. Heb hier al dagen op lopen zweten, al twee eerdere topics hierover geopend alhier. Wat ik gedaan had, was de mappen verplaatst van windows verkenner naar outlook express en daar kreeg ik allerlei fout meldingen. Nu heb ik eerst bij Outlook express de zelfde bewaarmappen aangemaakt die ik bij Incredimail had. En daarna via twee schermen open, de losse email bestanden gesleept naar de juiste map.
  • Het kan ook zonder programma's als Incredimail of welk ander programma. Gewoon Outlook Express openen en de map waar die eml-bestanden staan. Vervolgens heel gewoon slepen van die map naar OE. Bij mij gaat dat gewoon foutloos.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.