Vraag & Antwoord

Anders (software)

voip met experiabox

Anoniem
FoXiERotjEknoR
5 antwoorden
 • olaola

  ik heb internetplusbellen van kpn met zo'n experiageval ..

  maar nu heb ik geen voiptelefoon die ik achterin mn experiabox kan steken ..

  is er zoftware die ik kan gebruiken om via voip te bellen, maar dan met het nummer dat ik van mn kpn abbo heb .. internetplusbellen dus ..

  of heb je daar per se zo'n ding voor nodig die je in je experiabox steekt ..

  ik heb bv wel skype, maar als ik daarmee wil bellen naar bv 06 nummers moet ik skype betalen .. en dat wil ik natuurlijk niet want ik betaal kpn al genoeg voor ipb …

  ik wil dus voip bellen via mijn pc, maar dan wel met het nummer dat ik van kpn heb gekregen 051* 112244 .. kan dat ? en zo ja .. met welke software

  bvd
  jeroen

  long time no see btw :)
 • Volgens mij kan je met een experia alleen maar via VOIP bellen, ook alle gewone gesprekken met een gewoon toestel vinden volgens mij met VOIP plaats.
 • ja maar een gesprek via de pc naar een toestel is toch ook over voip?

  dus in principe zou dat moeten kunnen .. zo'n skype abbo werkt ook via voip van pc naar echt nummer .. maar ik heb al een abbo bij kpn met internetplusbellen waarbij voip wordt gebruikt .. dus waarom zou ik een skype abbo nemen dan …

  zou toch gek zijn als je die voip alleen hardwarematig, via de stekkertjes aan de achterkant van de EB, zou kunnen gebruiken, met een irl telefoon, als voip net zo goed mogelijk is via de pc ..

  ik wil mijn kpn abbo dus gebruiken om via de pc te bellen zeg maar ..

  :)
 • Volgens mij kan dat alleen met een speciaal toestel dat dan zowel op de telefoonaansluiting als op de PC aangesloten moet worden.
 • het schijnt dus inderdaad te kunnen met een bepaald soort siemens DECT telefoon .. die sluit je aan op je EB en dan kun je dmv een usb stick skype gebruiken op je pc of iets dergelijks ..

  best grappig op zich

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.