Vraag & Antwoord

Anders (software)

Liedje korter maken

Anoniem
guitardog
7 antwoorden
 • Hoi jongens, ik heb zo toppers in concert 2006 voor mijn moeder gedownload, maar ik wil die zo branden en dan zegt hij dat het eerste nummer een uur duurt. IK zo luisteren, max. 4 minuten. Ik kijk bij een ander programma, en daar telt hij de sec vn hoe lang het liedje duurt in 8 tallen, dus 8 16 24 enz…Weet iemand hoe ik dit weer normaal krijg??
 • komt misschien omdat het een opname is van alle tracks in één keer, die dus geen afzonderlijke bestanden per track geeft?
 • nee het is 1 nummer

  de rest van de cd is wel gewoon 4 min
 • kan iemand mij nou helpen?
 • [quote:b0ed31f4f0="guitardog"]kan iemand mij nou helpen?[/quote:b0ed31f4f0]
  Ongetwijfeld, als je je vraag even in normaal Nederlands formuleert, want ik persoonlijk snap er niks van….
  Je hebt een track en die duurdt 1 uur (is dus zoals al gemeld waarschijnlijk 1 lange track ipv de nummers als losse tracks)
  Vervolgens kijk je bij "een ander programma"?????? Welke gebruik je nu en wat is het andere programma??? En zie je de verlopen tijd in stappen van 8 seconden oplopen. Wat heeft dit verder te maken met het feit dat je het nummer wilt branden?
 • Nou, als ik kijk bij Windows Media Speler zie ik dat hij bij ik denk 1/5 e van die hele balk stopt..dat is 4minuten..en toen keek ik bij musicmatch en daar zag ik dan hij per 8 sec telte van hoe lang het nummer duurt..

  en ik het dus branden, maar mijn cd's (normale) kunnen 80 minuten opnemen, en als dat nummer zegt dat hij een uur duurt kan ik er nog maar 20 minuten bij branden..

  Dus weet iemand de oplossing
 • [quote:b0e42be434="guitardog"]
  en ik het dus branden, maar mijn cd's (normale) kunnen 80 minuten opnemen, en als dat nummer zegt dat hij een uur duurt kan ik er nog maar 20 minuten bij branden..
  [/quote:b0e42be434]
  Ik weet niet waar je mee brandt, maar als je de track wilt branden, kan je toch gewoon muziek erbij aanvullen tot je aan de 80 minuten zit. Maar waarom wil je perse je cd volbranden tot de 80 minuten??zo duur zijn de cd's nou ook weer niet….
  Heb je de track wel goed gedownloadt, klinkt eerder als een niet voltooide download.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.