Vraag & Antwoord

Anders (software)

nieuwsgroepen

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik dowload weleens wat via nieuws groepen,

  maar als ik nu wat download en ik kijk in mijn download map staat er helemaal niets, terwijl het programma wel heeft zitten downloaden?!
  Hoe kan niet?
 • misschien toch ergens anders terecht gekomen, zoals in "mijn documenten"?Je kunt eventueel een zoekactie instellen bv. op bestandsnaam.
 • Hoe staat het met de compleetheid van berichten op die server? Valt vaak tegen bij gewone providers. Afhankelijk van de instellingen van je news client worden al of niet of incomplete betanden opgeslagen.
 • welke programa gebruik je? ik heb ook wel eens een programma gehad die niet echt aangaf dat het bestand niet besotnd of te oud was, en dan dacht je dattie klaar was, en dan bleek hij niks gedownload te hebben.

  ik gebruik zelf newsbin pro, die laat tijdens het downlaoden ook zien naar welke map hij download. dan weet je zeker dat het goed gaat.
  op de site van hun staat 10-day free trial, dus kan je proberen of het werkt voor je.
 • [quote:8bce8cd08f="puchmaxi"]Ik dowload weleens wat via nieuws groepen, maar als ik nu wat download en ik kijk in mijn download map staat er helemaal niets, terwijl het programma wel heeft zitten downloaden?!
  Hoe kan niet?[/quote:8bce8cd08f]
  Dan gok ik dat je Grabit gebruikt. Even de groepenlijst updaten en/of de nieuwste versie opzoeken en de cache legen wil nog weleens helpen. Als Grabit de bestanden niet compleet krijgt, bewaart-ie alles in de cache.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.