Vraag & Antwoord

Anders (software)

computer gaat niet aan na standby

5 antwoorden
  • Ik weet niet goed waar dit onderwerp thuishoort,omdat het zowel om een software als om een hardware probleem kan gaan. Dit is het probleem:nadat ik mijn xp(met servicepack uiteraard)op standby modus zet,dan reageert mijn pc niet meer. Normaal als je op een toets drukt of met de muis beweegt,dan moet windows weer komen,maar nu dus niet. Ik heb het een en ander al ingesteld onder energiebeheer,maar helpt ook niet. Wat zou dit kunnen zijn?
  • Het hangt er maar net vanaf hoe je dit hebt ingesteld. Het kan best zijn dat er weer op de aan/uit knop moet worden gedrukt. Als je dit hebt gedaan dan even kijken hoe de instellingen zijn. En eventueel veranderen naar .... muisbeweging of toets aanslag.
  • Stom,ik kan dat helemaal niet veranderen.Dus ik heb geen optie gezien dat ik het met de muis kan doen. Hoe zou ik dit moeten veranderen?
  • hangt ook af van de bios-instellingen. tokkel op (meestal) del tijdens opstarten tot de bios verschijnt. daar vind je dat soort instellingen meestal op een tabblad dat het woord power in de titel heeft staan. kom je er daar niet uit, zet dan de bios terug naar default of zoiets als ´optimized´. doorgaans is dan in de slaapstand de wekfunctie van toetsenbord en muis (weer) ingesteld. wel de bios verlaten via f10: save changes and exit!
  • denk ik heb onderstaande al opgelost, met artikel op deze site, ga kijken of ik deze vraag kan verwijderen: effe voor de zekerheid: is deze info nog actueel? mijn dell latitude d800 krijg ik vaak ook niet uit de stanby stand

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.