Vraag & Antwoord

Anders (software)

Software Pinnacle PCTV 100e

5 antwoorden
  • Beste Mensen, Helaas ben ik mijn installatie-cd van mijn PCTV 100e kwijtgeraakt. Met deze software kon ik dus de tv zenders configureren e.d. Nu kan ik dus geen tv zenders instellen en dus geen tv kijken op mijn pc :( Heeft iemand deze installatie-cd en zou deze zo vriendelijk willen zijn om deze te uploaden? Of bestaat er een algemeen programma waarmee ik de zenders kan instellen? Want ik wil graag via Windows Media center van VISTA tv gaan kijken. Of kan ik via VISTA het een en ander instellen? Ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar tevergeefs. Ik hoop dat u me zo snel mogelijk kunt helpen ! :) Met vriendelijke groet, Thom Cuijpers :D
  • [quote:350bf8dc55="Theumes"]Beste Mensen, Helaas ben ik mijn installatie-cd van mijn PCTV 100e kwijtgeraakt. Met deze software kon ik dus de tv zenders configureren e.d. Nu kan ik dus geen tv zenders instellen en dus geen tv kijken op mijn pc :( Heeft iemand deze installatie-cd en zou deze zo vriendelijk willen zijn om deze te uploaden? Of bestaat er een algemeen programma waarmee ik de zenders kan instellen? Want ik wil graag via Windows Media center van VISTA tv gaan kijken. Of kan ik via VISTA het een en ander instellen? Ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar tevergeefs. Ik hoop dat u me zo snel mogelijk kunt helpen ! :) Met vriendelijke groet, Thom Cuijpers :D[/quote:350bf8dc55] gewoon dus opnieuw kopen in de winkel . en uploaden en downloaden van software is dacht ik niet de bedoeling van dit forum .
  • Chris-tv lite, is gratis en degelijk: http://www.chris-tv.com/
  • Hier al gekeken: http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/PCTV%20Drivers/ReadmePCTV.htm
  • http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/du/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog+PVR+%28cable_antenna%29/Pinnacle+MediaCenter+Support/Download+Sites/MediaCenter+_+TVCenter+v+4_x/TVCenter+Pro+4_9.htm?mode=documents&newProductDisplayName=PCTV+100e&newProductName=PCTV+100e Downloaden?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.