Vraag & Antwoord

Anders (software)

webhosting met webdesignmodules

3 antwoorden
  • Ik ben bezig mijn eigen onderneming te starten. Ten behoeve van de onderneming wil ik ook een website opzetten, die tot doel heeft informatie te verstrekken over mijn activiteiten. Nu heb ik op internet een tweetal bedrijven gevonden, die webhosting aanbieden en daarnaast op de mogelijkheid hebben om op eenvoudige wijze een site te bouwen: https://www.onderneemonline.nl/ http://www.argeweb.nl/webhosting/virtueel.php Heeft er iemand ervaring met dit soort pakketten? Eventuele andere aanbieders? Die laatste heeft overigens het voordeel van online-backup. Iemand die daar ervaring mee heeft? Zijn er eventueel gratis alternatieven voor dreamwaver of frontpage, die dummyproof zijn. Hohbies heb ik al genoeg (dus ik ga me niet in html verdiepen), maar een website vind ik wel een must. En dan het liefst zo goedkoop mogelijk.
  • Het is uiteraad afhankelijk van wat je precies met je site wilt. Als het alleen om het weergeven van je activiteiten gaat met eventueel een e-mail mogelijkheid kan je ook het volgende overwegen: Koop zelf een eenvoudigpakket van bv Easy Computing Webdesing Studio 3 ad € 40 (uitbreiding naar Pro mogelijk!) en makkelijk en snel te bouwen zonder HTML kennis. Je kan dan bv. een domein aanvragen en hosting doen bij https://www.hostingdiscounter.nl/ Ik heb hier goede ervaringen mee en die back-up mogelijkheid kan bij de goedkopere abonnementen op je eigen pc plaatsvinden.
  • De backup-mogelijkheid betreft nu juist van mijn eigen pc naar een centrale server. Ik kan thuis wel backups maken, maar heb ik nog steeds het risico dat in bij brand niets meer heb. Het programma voor websites ziet er wel aardig uit. De site van hostingdiscounters oo. Ik ga het is even in gedachten houden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.