Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word-bestand verminkt

Anoniem
Dutchy
2 antwoorden
 • Mijn dochter is bezig met een scriptie en heeft vanmiddag flink zitten werken. Een nieuw hoofdstuk heeft ze een naam gev=geven en vervolgens regelmatig opgeslagen door op het diskettesymbooltje te klikken. Maar nu is er volledige paniek! Na 6 pagina's en weer klikken op het symbooltje verscheen er een boodschap die haar vroeg het document opnieuw op te slaan. Dat heeft ze gedaan onder een andere naam. Maar: het oorspronkelijke document is verdewnen en het nieuwe document bestaat uit ruim 100 pagina's met allerlei, ook Japanse, tekens, veel hokjes, een grote hoeveelheid pagina- en kolomeinden (vandaar die hoeveelheid pagina's) en af en toe een flard van de oorspronkelijke tekst.
  Heeft iemand enig idee wat er gebeurd kan zijn en vooral of er nog iets hersteld kan worden? Dochterlief is inmiddels opnieuw begonnen maar misschien kan ik haar nog helpen met jullie tips of trucs. O ja, we gebruiken Office XP.
  Alvast bedankt voor jullie hulp, ook namens mijn dochter!
 • welke office gebruik je ? als het 2003 is of oudere versies van word kan het zijn dat er een speciaal symbool aanstaat bovenaan in het menu. lijkt op "lP"

  het is onwaarschijnlijk dat het document geruineerd is door een pagina titel gev=geven.

  staat er niets onder geschiedenis onder word over het vorige document ?

  mijn kennis over word is beetje gebrekkig, maar ik probeer je atleast te helpen ;)

  mvg savant

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.