Vraag & Antwoord

Anders (software)

probleem MS Word 2003 / 2007

Anoniem
Passer
5 antwoorden
 • Ik heb een XP professional 2007 trail versie gedownload om uit te proberen.
  Het resultaat: mijn word file met foto's werden automatisch opgeslagen in MS word 2007. Ik heb besloten nog niet over te gaan op XP 2007 toen mijn trail periode was afgelopen. Daarna kreeg ik problemen met mijn file. Foto's blijven van formaat veranderen (zelfs na opgeslagen te hebben in Word 2003). Ik heb daarop de trail versie van mijn computer verwijderd, met als resultaat dat mijn 2003 versie ook niet meer werkte. Ik diende deze opnieuw te downloaden. Dit gaat dus niet, want ik heb de computer nieuw gekocht met 2003 er op geinstalleerd (bij erkend bedrijf, niet via via of via internet).
  Ook als ik mijn file nu wil bewerken bij iemand anders op de computer blijf ik het probleem met het verspringen van de foto's behouden. Microsoft bedankt!!! Niet erg klantvriendelijk om 2003 en 2007 niet op elkaar af te laten stemmen en ook niet voor degenen die, net als ik, toch maar besluiten dat ze voorlopig wel voldoende hebben aan de 2003 versie. Wie weet hiervoor een oplossing????
 • Ikke dus :lol: , klik op de volgende link en zie de oplossing:

  http://support.microsoft.com/kb/924074/nl
 • en haal als de bliksem je mailadres uit je post - tenzij je binnenkort een boel spam in je box wil krijgen.

  Wie je wil contacteren kan het via een pb doen.
 • Helaas is dit niet het antwoord dat ik zocht. Ik zoek de mogelijkheid om een MS Word 2007 file op te slaan als MS Word 2003 file.
 • Dan druk je op die ronde knop links boven in, en ga je met de muis staan op opslaan als, in het menu wat dan rechts komt zie je: "opslaan als 97-2003 document" (zoiets is het)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.