Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bestands datum(s) wijzigen

6 antwoorden
  • Gezocht: Handig stukje freeware om de 3 Windows bestandsdatums (Gemaakt, Gewijzigd, Laatst geopend) te kunnen manipuleren. Bestaat iets dergelijks? (betrouwbaar en zonder flauwekul). :roll:
  • Dat kan allemaal met TotalCommander, wordt wel stoeien ermee, want er is bijzonder veel mee te doen met de uitgebreide henoemen tool en de plugin ervoor.
  • TotalCommander=freeware? (ik ken 't niet....).
  • http://www.google.nl/search?hl=nl&q=attribute+changer&btnG=Zoeken&meta= zoals http://www.snapfiles.com/screenshots/achanger.htm
  • Uiteraard is er een hoop op te hoesten met wat ge-Google, maar da's wat minder relevant dan de vraagstelling naar wat [u:85780ec227]ervaringen[/u:85780ec227] met iets dergelijks. :wink: 't Is altijd zo jammer als je denkt iets leuks in huis te halen en het is dermate "bagger" dat je bijna genoodzaakt bent tot een herinstall. van je systeem. :cry: Beetje extreem gesteld wellicht, maar......
  • Met TotalCommander heb ik veel ervaring alleen niet met dat hernoemen tooltje wat erin zit. Overigens vind ik die Attribute Changer erg makkelijk, net geprobeerd en werkt prima. [quote:bee6884f2b] 't Is altijd zo jammer als je denkt iets leuks in huis te halen en het is dermate "bagger" dat je bijna genoodzaakt bent tot een herinstall. van je systeem. Beetje extreem gesteld wellicht, maar...... [/quote:bee6884f2b] Een beetje extreem, dat is wel heeeeel extreem en waarop baseer je dit? Dat is wel erg zwartgallig, heb het nog nooit meegemaakt dat een applicatie dat voor elkaar zou kunnen krijgen. :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.