Vraag & Antwoord

Anders (software)

Weer een computer tot wanhoop gedreven!

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Ik weet niet wat dat is met mijn computers steeds… Ik heb sinds een half jaartje een nieuwe met dubbel geheugen omdat de vorige steeds aangaf te weinig geheugen te hebben.

  Nu heb ik een AMD Turion met 2 keer 1028? geheugen. Dat zou toch goed moeten zijn! Maar nee hoor, hij is al ruim een dag niet vooruit te branden en geeft ook alweer aan te weinig geheugen te hebben. Hoe kan dat toch!? Ik heb zo'n 1000 foto's op mijn computer staan, paar honder liedjes, en doe wel vaak dingen tegelijk (forum, msn, muziek aan, foto's uploaden)… Maar dat zou toch niet te veel moeten zijn?

  En dan nog iets. Op deze computer zat Norton toen ik 'm kocht. Normaal kun je software verwijderen, maar die Norton krijg ik er met geen mogelijkheid af. Iemand daar ook misschien tips voor?

  Alvast hartelijk bedankt!

  Groetjes, Trudy
 • trudy welkom .
  norton gebruikt een andere prullenbak namelijk Norton Recycle Bin .
  die moet je legen .
  ik dacht rechter muisklik op de prullenbak .
  en wat het andere probleem is .
  scan eens met een online virusscanner .
  je staat versteld wat norton niet weet te vinden
 • http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039
  Removal tool, wordt schijnbaar overheen gelezen. :?

  http://www.windowscorner.com/index.php?page=Wisselbestand
  Kijk hier waar je dient te zijn voor het wisselbestand en zet die op 0, start opnieuw op en zet daar een vaste waarde neer, of laat hem op 0 staan, wat ook kan bij 2 gig intern geheugen.
 • ook van belang:
  als je er al een gewoonte van maakt om veel tegelijkertijd te doen, heb je dan ook niet een enorme lijst van wat er allemaal tegelijkertijd mee opstart? ik zou mezelf even tegen het licht houden via tabblad opstarten van msconfig….!
  en voorts: als je er een gewoonte van maakt ook tegelijkertijd nog grote downloads (en vooral uploads) te doen, dan is de traagheid wel verklaard.
  het zijn maar suggesties, maar ik zie vaak dat pc´s vooral traag worden door hun bazen :wink:
 • :lol: van hun bazen!? Tja, dat verbaast me niets, alleen had ik geen idee wat ik "verkeerd" deed!

  Norton is al een flinke tijd verlopen en blijft maar een beetje hangen. Ik scan nu met Hitman Pro. Maar bij mijn oma zie ik het ook al. Die heeft ook een verlopen Norton scanner erop staan icm avast, die 2 zijn constant met elkaar in strijd lijkt het wel…

  Nou, ik ga eens kijken welke van jullie tips ik toe kan passen…

  Alvast bedankt!

  Groetjes, Trudy
 • a. twéé antivirussen op één computer is om problemen vragen - die zitten mekaar in het haar. (hou dus best die Avast over en verwijder Norton)

  b. Hoe zit het met je beveiliging tegen spy- en malware?
 • ik ben bang dat ik helemaal geen beveiliging heb. Mijn Norton abonnement is verlopen en ik zet af en toe eens Hitman Pro aan.

  Die Norton en Avast samen is bij mijn oma. Was trouwens, want die is pas gecrashed en heeft ze weg moeten brengen… Ik geloof dat ze 'm helemaal geleegd hebben.

  Die recycle bin van Norton kan ik in ieder geval al niet vinden… Nog eens verder zoeken :roll:

  Groetjes, Trudy
 • Die Recycle bin lijkt echt niet op mijn computer te staan. En bij het verwijderen wordt gevraagd welke versie ik heb, uit welk jaar. En dat kan ik nergens vinden. Iemand van jullie enig idee waar ik die info kan vinden?

  Groetjes, Trudy
 • Staat ie niet in de software lijst? Kun je ook zien welke processen er nog loppen van norton? Met hijackthis bijvoorbeeld. Laat je hitmanpro ook alle software installeren? Want daar wordt de boel ook niet sneller van.
 • misschien moet je dit gebruiken ( step 3)
 • [quote:c462f4f1ed="amira"]misschien moet je dit gebruiken ( step 3)[/quote:c462f4f1ed]
  3e post gelezen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.