Vraag & Antwoord

Anders (software)

Russische programma's gebruiken onder vista premium

Anoniem
andre@home
3 antwoorden
 • Ik heb een aantal Russische programma's die ik graag wil installeren op mijn computer (vista home premium 64 bit OS). De menu's van deze programma's zijn natuurlijk allemaal in het Russisch en dat kan vista niet laten zien (ik zie enkel maar vraagtekens en andere symbolen).

  Als ik uitga van de meeste menu's kom ik meestal wel bij installatie, maar het is echt op de tast en leuk is natuurlijk anders. De programma's draaien lukt natuurlijk wel maar het installeren is haast niet te doen.

  Wil liever niet in de weer met de Language Interface Packs omdat ik heb gehoord dat deze de hele user interface veranderen. Mij gaat het echt puur om die paar applicaties die ik in het Russisch heb en de rest wil ik graag in het Nederlands houden. Mocht dit niet kloppen over de LIPs dan is dat misschien wel een goed idee. Wie heeft hier ervaring mee?

  Weet iemand een goed free- shareware (of desnoods commercieel) programma dat mij de mogelijkheid geeft om een Russische interface te zien bij installatie waardoor ik deze deze programma's kan gebruiken?
 • configuratiescherm-landinstellingen-talen
  werkt niet?
 • Aanpassen van Configuratiescherm-landinstellingen werkt! Zie nu weer echte letters ipv. een verzameling tekens.

  Bedankt!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.