Vraag & Antwoord

Anders (software)

Picassa 2 vraag

4 antwoorden
  • Ik heb voor iemand een nieuwe PC geinstalleerd. Nu staat op de oude PC Picassa 2 waarin veel foto's gecategoriseerd zijn en wat veel werk heeft gevraagd om dat te categoriseren. Op de nieuwe PC staat Picassa 2 ook maar hoe krijg ik de indeling zoals deze in Picassa gemaakt is overgezet in Picassa van de oude op de nieuwe PC ? Alle data (en dus foto's zijn al over gezet. Alvast bedankt voor jullie reacties. John
  • Ik weet dat kicken niet hoort maar is er echt niemand die hier het antwoord op weet ? Er zal toch wel eens vaker iemand een PC geherinstalleerd zijn waar Picassa op stond ?
  • Je kan toch de Database overzetten? De database staat in: C:\Documents and Settings\uw_naam\Local Settings\Application Data\Google\Picasa2\db. Om deze mappen te kunnen vinden, moet je verborgen mappen weergeven. Ga als volgt te werk om verborgen mappen weer te geven: 1. Open Deze computer. 2. Klik op het menu Extra en selecteer Mapopties. 3. Selecteer het tabblad Weergave. 4. Selecteer Verborgen bestanden en mappen weergeven. 5. Selecteer Op alle mappen toepassen. 6. Klik op OK.
  • Het is misschien heel simpel maar ik had geen idee hoe of waar één en ander werd opgeslagen. De door jou gegeven informatie is dus inderdaad wat ik zocht waarvoor mijn hartelijke dank.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.