Vraag & Antwoord

Anders (software)

Partition Magic Errors #46 en #7

Anoniem
Lange Pier
1 antwoord
 • Tijdens het expanderen van een logische partitie met PM van een ext HD kreeg ik in het allereerste begin van de operatie toen het programma in feite nog maar pas bezig was de partitie te vergroten een "reageert niet" fout. Ik heb dan de operatie binnenin PM afgebroken (cancel)

  Iets verwijderd kan er nog niet zijn op zo'n korte tijd.

  Volgens schijfbeheer is de partitie in orde, ik kan ze echter niet zien. In schijfbeheer kan ik de partitie eventueel ook een letter geven; ze blijft echter onzichtbaar in "Mijn Computer"

  Open ik PM terug kan ik de partitie ook zien en eventueel een letter geven. De partitie zelf kan ik niet hernoemen omdat die optie in het R-klik menu van die partitie ontbreekt

  Een properties check geeft een Error#46 seek error
  In file browser van PM is er niets te zien
  doe ik een error check binnenin PM krijg ik een Error#7 operation cancelled by user, wat natuurlijk klopt.

  Iets verwijderd kan niet zo vlug zijn omdat het vastlopen van PM helemaal in het begin van de operatie gebeurde; en een expansie van dezelfde partitie (een expansie aan de L-kant > zie vb) voordien 3 uur duurde en perfekt eindigde.
  De genoemde errors zijn niet beschreven in het pdf bestand van PM. Ik had ergens gelezen dat PM ergens een bestandje plaatst in gevallen zoals dit, om alles terug in orde te maken ?

  Enkele ScrShots

  http://img165.imagevenue.com/img.php?image=49896_ScrSh007_122_689lo.jpg

  http://img165.imagevenue.com/img.php?image=49989_ScrSh006_122_672lo.jpg

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.