Vraag & Antwoord

Anders (software)

Flash Player probleem met Internet Explorer 7

Anoniem
Black_Mikey
14 antwoorden
 • Hallo,

  Ik werk met Vista Business 64 x en heb tot op ongeveer een week geleden geen enkel probleem gehad met de Flash Player van Macromedia. Nu kan ik ineens geen filmpjes meer bekijken op bijvoorbeeld You Tube. Ik krijg de melding dat ik de nieuwste Flash Player moet downloaden. Dat heb ik talloze keren geprobeerd maar het werkt niet. Ook heb ik al een paar dagen via Google gezocht om een oplossing en alle aangeboden oplossingen werken niet.

  Het blijkt nu, ineens, dat Flash Player niet werk op een 64bit Browser! Vreemd, dat heeft hij anders wel bijna een jaar gedaan! Als ik browse
  met Firefox dan is het probleem er niet. Voordat ik nu ineens allerlei reacties krijg dat ik Firefox dan moet gebruiken, ik ben geen Firefox liefhebber, sorry. Ik werk echt liever met IE. Ik heb het idee dat het hier niet aan IE ligt maar aan Macromedia. Tóch blijf ik het vreemd vinden dat alles gewoon gewerkt heeft.

  Is er iemand dit dit probleem herkent en misschien een oplossing weet? Misschien een andere Flash Player?

  Hartelijk dank,
  Ruurd
 • Hoi,
  Wat bij mij heeft geholpen ( wel vista 32bit ) is flash player uninstallen, en daarna weer opnieuw instaleren.

  Op deze site staan de uninstal. en de instal. het is het proberen waard.succes groetjes Hans


  http://www.adobe.com/shockwave/download/alternates/
 • Dag Hans,

  Bedankt voor je reactie. Ik heb tientallen keren geprobeerd te deïnstalleren en weer opnieuw installeren. Dit hielp niet. Ik denk
  gewoon dat het te maken heeft met de 64bit browser en dat Macromedia
  te belabberd is Flash Player aan te passen. Jammer genoeg ken ik geen
  alternatief!

  Groet,
  Ruurd
 • Dit is niet echt het juiste forum onderdeel…
  Dit hoort meer hier thuis:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewforum.php?f=11

  [i:6415bdba9c]Niet een nieuw onderwerp aanmaken, wordt waarschijnlijk wel verplaatst[/i:6415bdba9c]
 • Ik heb mij laten leiden door de naam Flash in de 'titelkop'.
 • Jammer, geen verdere suggesties?
 • Dit is voor de 32bits versie, weet niet of die map verschilt, anders even opzoeken.
  [quote:c63913e224]
  Voor Vista.
  C:\Windows\System32\Macromed\Flashutil9d => eigenschappen en dan tabblad compatibiliteit en dan "dit programma in deze compatibiliteitmodus uitvoeren" aan vinken en windows XP (SP2) selecteren.

  Voor XP.
  http://docxp.mvps.org/b1n/FlashRepair.exe[/quote:c63913e224]
 • Goedemorgen Lange Pier,

  Hartelijk dank voor je reactie. Helaas stonden mijn instellingen al zo. Ik werk met de 64-bits versie van Vista dus bij mij staat de map Macromedia niet in System32 maar in SysWOW64. Alle instellingen stonden al op Windows XP (SP2).

  Het is waarschijnlijk niet te omzeilen. Flash Player werkt gewoon niet met een 64 bits browers als Internet Explorer 7. Het vreemde is dat het tot op een week (of zo) geleden wél gewoon werkte! In Firefox heb ik geen problemen. Dus voor als ik Flash nodig heb dan gebruik ik Firefox wel, ook al ben ik daar geen echte liefhebber van.

  Hopelijk worden de mensen bij Adobe nu eens echt wakker en passen ze Flash Player snel aan.

  Een fijne dag verder,

  Ruurd
 • Ook goeiemorgen, maar niet lang meer, dan wordt het goeiemiddag. :P

  Lees overal dat Flash niet met een 64 bits browser wil werken, was die toen het wel werkte ook 64 bits?

  http://www.tech-recipes.com/rx/2153/vista_adobe_flash_player
 • Bijna goedemiddag!

  Ja, het gekke is dat ik nu ruim een jaar met Vista Business 64x werk en dat Flash Player het altijd heeft gedaan op websites als bijvoorbeeld You Tube! Ik merkte begin deze week ineens dat ik op dit soort sites een melding krijg dat ik een update binnen moet halen van Flash Player. De filmpjes werden (en jammer genoeg nog steeds) niet afgespeeld. Dat heb ik toen geprobeerd en ik kreeg een melding dat Flash Player niet werkt in 64x browsers als bijvoorbeeld IE7! Heel vreemd. Een dik jaar heeft het dus wel gewerkt en nu ineens niet meer. Het ligt niet aan IE7 maar aan Flash Player zelf omdat ik dat ook overal op het internet lees.

  Heel frustrerend maar goed, er zijn ergere dingen te bedenken.

  Groet,
  Ruurd
 • [quote:28b77cd903="Ruurd"]Vista Business 64 x (..) de nieuwste Flash Player moet downloaden. Dat heb ik talloze keren geprobeerd maar het werkt niet. [/quote:28b77cd903] Zou je dat nogmaals kunnen doen vanuit IE7. Noteer elk dialoog wat je te zien krijgt en wat je daarop antwoordt.

  [quote:28b77cd903="Ruurd"]Ja, het gekke is dat ik nu ruim een jaar met Vista Business 64x werk en dat Flash Player het altijd heeft gedaan op websites als bijvoorbeeld You Tube! [/quote:28b77cd903] Het zou inderdaad moeten werken. Want hier werken de flash filmpjes van youtube nog wel vanuit IE7 in de 64 bit versie van Windows Vista Ultimate. Alleen bij mij zijn de Windows updates nog niet geïnstalleerd. Had je al geprobeerd een systeemherstelpunt terug te zetten?
 • Hallo Jolo,

  Er is vanmiddag een of ander Lourdes-effect ontstaan. Toen ik vanuit IE7 naar de site van Flash Player ging, bleek ineens dat alles goed werkte. Ook You Tube doet het ineens weer.

  Ik geloof dat ik een beetje gek aan het worden ben! :roll:

  Dit is niet te geloven. Ik heb echt geen idee wat er is gebeurd. Er is helemaal niets veranderd aan mijn computer, geen software geïnstalleerd of verwijderd of wat dan ook. Wat het ook is, ik ben blij dat alles weer als vanouds is. Misschien heeft jouw berichtje wonderen verricht! In ieder geval hartelijk dank!

  Groet,
  Ruurd
 • Ongelooflijk, nu doet hij het ineens weer niet……………………….
  Ik geef het op.
 • Hoi,
  Ik klooi al heel wat dagen aan dit zelfde probleem, mijn systeem is xp met Explorer 7.
  Gister ben ik met Firefox bezig geweest heb flash kunnen instaleren maar werkt niet,zo gouw ik op een flash pagina kom blijft de fout aanwezig en mislukt de instalatie met Adobe flash 10.
  Het probleem begon bij mij na het instaleren van SP3 terwijl het voorheen prima werkte,nu kan ik niet eens meer een programma instaleren die flash nodig heeft zoals Nero photo slite.
  Nu heb ik de indruk dat ik me er te zeer op heb gefocust en laat het probleem maar liggen voor de heren van Adobe.
  Het is gewoon een kwestie van geduld.
  Groetjes sterkte, :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.