Vraag & Antwoord

Anders (software)

aaaaaaaaaaaaaa

Anoniem
danielmast
3 antwoorden
 • aaaaaaaaaaaaa
 • aaaaaaaaaaaaaaa
 • tja, wat verwacht je dan? Dat er binnen een paar uur een antwoord zal zijn op een vraag over een programma dat veel mensen niet zullen gebruiken? (Ik gebruik het ook niet, maar heb het artikel gelezen en weet iets van DOS)

  Je nu belangrijkste probleem:
  Heb je bij het zoeken naar dat ini-bestand wel aangegeven dat er ook naar verborgen bestanden en in de system folders moet worden gezocht? (advanced options aanklikken en vervolgens selecteren. Ik heb een Engelse windows, maar je vindt het vast wel)
  Als je het niet kunt vinden kun je command line opties gebruiken. Ze staan hier vermeld: http://sabnzbdplus.wiki.sourceforge.net/Command+line+parameters Ik neem aan dat als je in een dosbox naar de programmafolder van SABnzbd gaat en SABnzbd localhost:port (het poortnummer dat je gebruikt) intikt het weer in de browser geopend kan worden en je op de normale manier kunt veranderen wat je wilt.

  Het probleem waarmee het begon:
  Je maakt dus een batchbestand om een .nzb-bestand te copiëren naar de map downloads\_sab
  zb op je E-schijf. Dat bestand associeer je met de nzb-extensie.Dat laatste gaat met twee commando's, waarbij het belangrijk is dat het eerste verwijst naar de plek waar dat nzbcopy.cmd staat. Als dat allemaal goed is heb je geen foutmeldingen gekregen tijdens het associëren.
  Dubelklikken op een .nzb-bestand zou nu een dosbox moeten openen waarin nzbcopy wordt uitgevoerd. Zie je die voorbij flitsen?
  Als dat het geval is werkt alles, maar deugt de uitvoering niet. Ik denk dat dan de fout is dat er dubbele dubbele aanhalingstekens ("";) ontstaan waardoor het nzb-bestand niet gevonden wordt. De aanhalingstekens om %1 in het batchbestand moeten m.i. weg, dus copy /y %1 "e:\downloads\_sab
  zb".
  Omdat de dosbox zich zo snel weer sluit kun je de eventuele foutmeldingen niet zien. Voeg daarom (tijdelijk het woord Pause in aan het eind van het batxhbestand. Dan sluit de dosbox niet totdat je op een toets drukt en kun je de foutmeldingen zien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord