Vraag & Antwoord

Anders (software)

geluid in DOS spelletje

6 antwoorden
  • Ik heb W68 eindelijk vervangen door XP. Bij een andere computer hier thuis krijg ik bij het spelen van Pyramid het bijbehorende geluid, bij deze niet. Beide moederborden met geintegreerde besturingen voor geluid en beeld, maar niet identieke programma's. Kan ik geluid krijgen? Bij het afsluiten blijft een Dos scherm hangen, dat moet apart worden gesloten. Bij die andere niet. Dosbox is me te ingewikkeld, ik wil vanaf het bureaublad met 1 tik spelen. Instellen compabiliteit voor W95 helpt niet.
  • W68 dat bestaat niet . dat zal wel win 98 zijn . en het is een dubbel post
  • Inderdaad, ik heb door dyslexie wat moeite met 9 en 6. Vooral onhandig in 1666, vlak voor de eeuwwisseling. Oeps, weer onjuist. Wat is een dubbelpost. Staat de netetiquette niet toe dat er twee verschillende vragen gesteld worden ? Van een oude rot met zoveel bijdragen verwacht ik op twee vragen twee goede antwoorden, niet zoiets.
  • Hier een andere ouwe rot ... :) Plextor heeft het idee dat deze vraag identiek is aan je andere vraag, maar voor mij is er toch nog wel verschil. Nu, tot daar. (dubbelpost = je vraag tweemaal stellen - als je zo iets doet, wordt er in beide topics 'naast mekaar gepraat' en loopt het makkelijk in de war, vandaar) Dit heb ik ooit rond je probleem gevonden, 'k zou zeggen: probeer het ff uit? VDMSound-2.0.4-WinNT-i386.msi: dit is een zelf-installerende file om geluid in je Dosspelen te krijgen (alleen voor Windows NT 4 SP3, Windows 2000 or Windows XP - van http://prdownloads.sourceforge.net/vdmsound/VDMSound-2.0.4-WinNT-i386.msi Installeren, dan naar de exe van het spel gaan, er rechts op klikken en kiezen voor Run with VDMS
  • Bedankt voor de moeite domesticus. Helaas geeft het geen oplossing. Nog geen muziek. Het is ook wel een heel oud spelletje.
  • Misschien lost dit het nog op? http://www.helpmij.nl/forum/archive/index.php/t-136509.html http://www.reijkman.nl/index.php?pid=games en anders is mijn vaatje leeg. (al vind ik wel geregeld dat die VDMsound het toch oplost ? :? )

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.