Vraag & Antwoord

Anders (software)

studio 11 en dubbele monitor

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hallo, Misschien kan iemand mij helpen. Ik werk veel met studio 11 en powerdirector en verwerk daar mijn opgenomen films en foto's (diashows) Met name bij het verwerken van films zou ik graag met 2 monitors werken; een om op te werken en een tweede om het resultaat van die bewerkingen te zien. Nu staat alles in een klein "hoekschermpje". Kan iemand me hierin adviseren ??

  Dank, Ferry
 • [quote:d7067c60c3="ferry48"]Hallo, Misschien kan iemand mij helpen. Ik werk veel met studio 11 en powerdirector en verwerk daar mijn opgenomen films en foto's (diashows) Met name bij het verwerken van films zou ik graag met 2 monitors werken; een om op te werken en een tweede om het resultaat van die bewerkingen te zien. Nu staat alles in een klein "hoekschermpje". Kan iemand me hierin adviseren ??

  Dank, Ferry[/quote:d7067c60c3] dubbelpost
 • [quote:89efcfaaab="plextor"][quote:89efcfaaab="ferry48"]Hallo, Misschien kan iemand mij helpen. Ik werk veel met studio 11 en powerdirector en verwerk daar mijn opgenomen films en foto's (diashows) Met name bij het verwerken van films zou ik graag met 2 monitors werken; een om op te werken en een tweede om het resultaat van die bewerkingen te zien. Nu staat alles in een klein "hoekschermpje". Kan iemand me hierin adviseren ??

  Dank, Ferry[/quote:89efcfaaab] dubbelpost[/quote:89efcfaaab]

  Volgens mij zijn de 2 posts verschillend mbt de vragen die gesteld worden en daarom geen dubbelpost

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.