Vraag & Antwoord

Anders (software)

favorieten uit firefox overzetten naar internet explorer

6 antwoorden
  • Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn favorieten uit Firefox overzet naar Internet Explorer? Via importeren vanuit Favorieten in IE werkt het niet. alvast bedankt.
  • Er zijn volgens mij wel addons voor firefox, die dat voor je kunnen doen. Ook wel sync tools, waarmee je ze in beide gelijk kunt houden.
  • Onder 'Bookmarks' vind je 'Organize Bookmarks...', daarmee kun je favorieten exporteren naar een bestand en dat bestand kun je via 'File' > 'Import and Export...' in IE importeren in de lijst van favorieten binnen IE.
  • Hoi Jaap H, Als ik dat doe dan krijg ik bij mijn favorieten van IE 1 onderwerp/link die, als je daar op klinkt, opent als 1 grote pagina waar alle bookmarks uit Firefox onderelkaar staan als hyperlink, dus niet iedere favoriet apart benoemd. Hoe kan ik dat oplossen? Mvg Careon
  • Misschien zit hier iets bij: http://www.sync2it.com/ http://www.freedownloadmanager.org/downloads/CoronaSync_21752_p/ http://syncbkmk.sourceforge.net/
  • [quote:641a6d9008="careon"]Hoi Jaap H, Als ik dat doe dan krijg ik bij mijn favorieten van IE 1 onderwerp/link die, als je daar op klinkt, opent als 1 grote pagina waar alle bookmarks uit Firefox onderelkaar staan als hyperlink, dus niet iedere favoriet apart benoemd. Hoe kan ik dat oplossen? Mvg Careon[/quote:641a6d9008] Ik kan me het niet precies voorstellen, probeer de favorieten eens anders te organiseren als je ze nog in Firefox hebt staan en kijk welk effect het geeft na import in IE. Zelf heb ik m'n favorieten grotendeels in mappen onderverdeeld en die komen precies zo terug in IE na export via een .html bestand uit Firefox naar IE. Misschien is het belangrijk welk veld je geaccentueerd/highlighted hebt staan wanneer je de opdracht tot export geeft in Firefox. Ik deed het met 'Bookmarks' linksboven highlighted.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.