Vraag & Antwoord

Anders (software)

NZB4you en Newsleecher

Anoniem
depro
7 antwoorden
 • hallo,zou iemand die verstand heeft van dit onderwerp s.v.p willen reageren?
  Gr. Cor
 • het lijkt me verstandiger dat je eerst zelf even uitlegt wat je probleem is en wat je al gedaan hebt om er vanaf te komen.
  dan komt de goede(!) raad vanzelf…. :wink:
 • Voor uitleg over de werking het downlaoden uit nieuwsgroepen & Newsleecher:

  www.binaries4all.nl

  Als je er met de uitleg daar niet uitkomt, idd even je probleem wat duidelijker omschrijven.
 • hallo,
  normaal gesproken ''plakte'' ik een titel in nzb4you,en als ik dan de gezochte resultaten kreeg klikte ik eerst op nzb en hierna op openen waarna alles direct in newsleecher werd getoond.sinds een week krijg ik het niet meer in newsleecher.ik heb sinds kort IE7 en Windows Live Mail,ik heb beide weer gedeinstalleerd maar ook dit heeft niet geholpen.verder is er de afgelopen week niets aan mijn systeem verandert,zodat ik nu niets meer weet om mijn probleem te verhelpen.

  Gr. Cor
 • Ik vermoedt dat nzb-files niet meer gelinkt staan aan newsleecher? (ff checken in windows verkenner onder extra>mapopties en dan het tabje bestandstypen.

  Overigens kan je ook de nzb opslaan op je pc en dan vervolgens in newsleecher openen:

  options > import NZB File
 • ik heb het gecontroleerd maar nzb files staan gekoppeld aan newsleecher,er is trouwens wel iets verandert ik kwam er n.l achter dat mijn newsleecher abonnement verlopen was,dit is inmiddels weer verholpen,maar misschien moet ik nu in newsleecher opnieuw aangeven wat er met de nzb files moet gebeuren?
  ik hoor het graag van je,
  ps ook als ik niet openen, maar opslaan kies gebeurt er niets

  Gr. cor
 • ik zou via configuratiescherm-software die newsleecher even helemaal verwijderen, de pc 8echt) uitzetten en weer aanzetten waarna je de nieuwste versie van newsleecher ophaalt en installeert.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.