Vraag & Antwoord

Anders (software)

Heel erg trage computer

10 antwoorden
  • In eens is mijn computer extreem traag geworden. Ik heb vanmorgen hitman pro 2 erover heen gegooid, Spysweeper en adaware eroverheen gedaan. Ook heb ik schijfdefragmentatie gedaan. Maar nog is de computer traag. :o Weet iemand hier de reden van? En de oplossing?
  • er zijn gevallen bekend dat de pc alleen van hitman traag wordt....., dus of dat zo´n goede keus was.... maar terzijde: het ding is in jouw beleving langzaam geworden, en je geeft eigenlijk niets aan van wat er nu precies aan de hand zou kunnen zijn. kun je voor het traagworden een moment aanwijzen: iets eraan gekoppeld, iets geïnstalleerd? mogen we aannemen dat je pc geheel virus/trojan vrij is? is het algehele traagheid of bij bepaalde acties/programma´s in die hitman zit ook hijackthis, trek daar eens een logje van en plaats dat in dit forum.
  • misschien kan deze website helpen: http://users.telenet.be/bluepatchy/miekiemoes/tragecomputer.html
  • [quote:e72a3f5be0="derkdejong"]er zijn gevallen bekend dat de pc alleen van hitman traag wordt....., dus of dat zo´n goede keus was.... maar terzijde: het ding is in jouw beleving langzaam geworden, en je geeft eigenlijk niets aan van wat er nu precies aan de hand zou kunnen zijn. kun je voor het traagworden een moment aanwijzen: iets eraan gekoppeld, iets geïnstalleerd? mogen we aannemen dat je pc geheel virus/trojan vrij is? is het algehele traagheid of bij bepaalde acties/programma´s in die hitman zit ook hijackthis, trek daar eens een logje van en plaats dat in dit forum.[/quote:e72a3f5be0] ik weet dat hitman niet de beste is, maar ik zoek naar een vervanger. De computer is vooral erg traag met het opstarten van internet. Zojuist heb ik nog ff de msconfig veranderd. Hij is hierdoor wel sneller geworden. Maar hoop dat het zo blijft. Misschien is het morgen over. heeft ie wel vaker. Weten jullie misschien ook wat er beslist in msconfig aan moet? en dan vooral bij het tabblad opstarten?
  • Een trage computer krijg je meestal omdat er een progje op de achtergrond meedraaid, meestal ook nog eentje die contact zoekt met internet zoals een updater. Kijk eens in taakbeheer welke processen er na het opstarten die resources opsoeperen. Probeer ook dit progje eens. http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html?Str=download
  • als ik daar naar kijk( er worden zo'n 500 fouten gevonden!) , ophaal en laat draaien is het wel een kwestie van registeren en vooral betalen, zo ook bij Regcure en veel andere soortgelijke programma's
  • kijk in ie extra - internetopties - algemeen - instellingen (tijd bestanden) naar de vernieuwingspolicy staat toevallig op ´elke keer als ie start´? is echte vertrager! instellingen virusscanner?
  • [quote:fd364322c7="f.j.stols"]als ik daar naar kijk( er worden zo'n 500 fouten gevonden!) , ophaal en laat draaien is het wel een kwestie van registeren en vooral betalen, zo ook bij Regcure en veel andere soortgelijke programma's[/quote:fd364322c7] Is gratis hoor, voor de pro dien je te betalen.
  • [quote:28363d6dae="derkdejong"]kijk in ie extra - internetopties - algemeen - instellingen (tijd bestanden) naar de vernieuwingspolicy staat toevallig op ´elke keer als ie start´? is echte vertrager! instellingen virusscanner?[/quote:28363d6dae] Dat zit allemaal wel snor :lol:
  • voor msconfig: http://www.schoonepc.nl/optim/msconfig.html

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.