Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hoe krijg ik afspeellijsten in WMP terug?

PascalLaan
7 antwoorden
 • Ik maak gebruik van een externe hardeschijf met daarop oa mijn mp3bestanden, en ik werk met VISTA Home Premium en WMP 11.

  Sinds vandaag staan de nummers niet meer weergegeven in de mediabibliotheek.
  Graag wil ik deze nummers weer terug hebbenin de bibliotheek,
  maar niet dmv "aan mediabibliotheek toevoegen" aangezien dan alle door mij toegevoegde gegevens aan de nummers (rating) en afspeelteller weer gereset worden (lijkt mij).

  Klopt dat en hoe moet ik dat nu doen?
 • Heb je geen afspeellijsten gemaakt en opgeslagen? Dan is het vrij simpel om deze terug te laden in WMP. Meestal staan deze lijsten opgeslagen onder Documents and Settings\"accountmap"\Mijn Documenten\Mijn Muziek\ en dat zijn dan .wpl bestanden.
 • Ik bedoel niet (zoals wel in de titel staat) de afspeellijsten maar het toegevoegd zijn aan de bibliotheek.
  Ik heb geen afspeellijsten gemaakt, de muziek stond altijd gesorteerd op bijv het aantal keer afgespeeld, of het genre wat aan het nummer was toegekend.
  Het gaat mij erom of deze informatie nog ergens is vastgelegd door WMP en ik het dus kan terughalen.

  Wanneer alle nummers opnieuw aan de bibliotheek worden toegevoegd zet WMP volgens mij bijv alle afspeeltellers weer op 0.
 • Heb je je pc schoongemaakt met CcCleaner, en is daar in het tabblad Applicaties ook Windows Media Player aangevinkt?? Dan heb je een probleem volgens mij, mischien dat je in de map van WMP kunt kijken of daar nog wat nuttigs staat.
 • Niet met CcCleaner maar het opschonen van het systeem zal wel de oorzaak zijn.
  Kan de lijsten niet terugvinden dus dan toch maar gewoon media opnieuw toevoegen via programma applicatie zelf.

  Kan je in WMP bij "aan mediabibliotheek toevoegen" ook aangeven dat het programma alleen mp3's moet toevoegen? En dus niet ook alle afbeeldingen en video's? Zie die functie niet staan.
 • Bovenaan in WMP heb je een balk, Nu Afspelen, Mediabieb etc. Als je Media bieb het pijltje eronder aanklikt krijg je verschillende groepen. Muziek, afbeeldingen etc. Zo zou je alleen je mp-3 bestanden kunnen importeren. Wil je een nieuwe afspeellijst maken kan dat ook.
  Succes
 • Dank je, hiermee lukt het vast wel :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.