Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Video_Ts map branden met Nero 7 Ultra!

kuiperenco
6 antwoorden
  • Ik heb geprobeerd om een Video_Ts map te branden met Nero 7 Ultra, maar nu werken alleen de twee eerste scenes…de andere twee geeft ie of niks aan..of disc kan niet lezen!!! Ik heb de Video_Ts map in zijn geheel toegevoegd…wat zou het probleem kunnen zijn?
  • Heb je het via Nero Burning Rom gedaan? Heb je ook gekozen voor DVD Video?
  • Ik heb inderdaad Nero Burning Rom gebruikt en voor DVD Video gekozen :D
  • Heb je ook een ander merk DVD geprobeerd? Ligt het niet aan de DVD bestanden zelf? Speelt hij niet af op een externe DVD speler? Heb je de DVD ook geprobeerd af te spelen op je PC?
  • Helaas heb ik maar één soort DVD's…Phillips….als ik hem afspeel op mijn DVDspeler…werkt ie op zich wel…maar alleen twee van de vier scenes…de laatste twee openen niet…één geeft ie aan kan de disc niet lezen…en bij de ander gebeurdt gewoon niks…op de pc…loopt ie vast in deze twee scenes vast :? Nou probeerde ik hem gisteren nog eens te branden..toen gaf die aan dat sommige bestanden niet overeen kwamen met een ander benodigd bestand! Heb geprobeerd een screenshot te maken, maar lukt niet :cry:
  • Waarschijnlijk is de struktuur niet goed van de files in de VIDEO_TS folder. Zit er soms een menu bij? Meestal zit er dan een fout in het menu waardoor sommige scenes vanuit het menu niet werken.

    Je kunt dan het beste het menu eruit halen met DVDShrink, of de bestanden nog een keer door DVDShrink halen (bestanden opnieuw laten analiseren) en vervolgens branden met DVDShrink.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.