Vraag & Antwoord

Anders (software)

PC overleden....

Anoniem
Lange Pier
3 antwoorden
 • Hallo,
  Het volgende probleem.
  Plots totaal geen beeld meer. Videokaart vervangen, helpt niet.
  Op alle aansluitingen van de voeding staan de juiste spanningen. Ventilator van videokaart en processor draaien heerlijk. DVD-speler en DVD-writer openen en sluiten normaal. Een paar keer is 't ie wel opgestart en heb ik een image kunnen maken van de hd en ook nog een opstartschijf kunnen branden. (True Image) Het opstarten gebeurde trouwens, nadat ik alle aansluitingen van de dvd spelers en hd had losgemaakt. Daarna wel een paar keer opstartbeeld en als ik daarna de hd aansloot (ja, terwijl ie nog aanstond) na control/alt/delete weer het vertrouwde beeld van XP. Daarna alles weer aangesloten en weer opstarten zonder probleem. Na normaaal afsluiten weer trachten op te starten, maar noppes, wat ik ook probeer. Iemand enig idee welke richting ik moet zoeken?
  Vast bedankt,
  Hans.
 • Klinkt mij dan als een controller die defect is geraakt (CD/DVD rom of HDD) P.O.S.T dus met alleen de dvd aangesloten, als dat werkt, de writer er bij (wel eerst ff uitzetten) Als dat werkt ook de hdd er bij. Als die niet meer post, dan de dvd en writer weer los en alleen op de hdd proberen..
  Kwestie van uitsluiten dus.
 • Bedankt voor 't meedenken, maar de opties, die je aangeeft heb ik eigenllijkk allemaal al geprobeerd. Echter zonder resultaat.

  Wellicht nog een uitweg…..

  Hans

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.