Vraag & Antwoord

Anders (software)

Virtual Audio Cable

Anoniem
eduard33
3 antwoorden
  • Hallo. Ik gebruik op dit moment de trial van de Virtual Audio Cable 4.08 op mijn Vista systeem geïnstalleerd. Dit programma is bedoeld om audio outputs van programma's op te kunnen nemen. Zo kan je bijvoorbeeld een muziekje uit een film opnemen met Windows Geluidsrecorder of een schreeuw uit een Youtube filmpje te kunnen verzenden via MSN als voiceclip. Omdat deze functie niet ingebouwd zit in Vista (ik heb wel eens met Windows 2000 op mijn vaders oeroude laptop een muziekje uit een youtube film in een ringtone verandert, alleen door dat te gebruiken wat Windows er standard op installeerd), vind ik dit erg fijn. Het geeft mij een functie terug die Vista mij heeft afgenomen, en die ik heel graag wil gebruiken.

    Ik heb nu één probleem, het enige wat ik kan opnemen is het woordje Trial, wat het programma er automatisch doorheen gooit. Verder lukt het me niet om iets op te nemen. Weet er iemand hoe ik dit kan oplossen?
  • gewoon deze ff downloaden, en je probleem is opgelost: http://www.google.nl/search?q=free+sound+recorder&hl=nl&lr=lang_nl&sa=X&oi=lrtip&ct=restrict&cad=8
  • Wil niet installeren, Microsoft Register Server gaat crashen :?
    Bovendien is het volgens mij een gewone recorder, en ik wil niet dat ik alleen dat ene programma als opnameprogramma kan gebruiken, maar ook in msn een voiceclip kan doen, of met Microsofts Geluidsrecorder kan opnemen etc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.