Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microphone software

Anoniem
eduard33
5 antwoorden
 • Vanavond moet ik op mijn moeders verjaardag de muziek verzorgen. Daarom heb ik allemaal nummers in een iTunes afspeellijst gezet. Nu wil ik ook met een mijn headset, waar een mic aan zit wat kunnen zeggen. De audio is aangesloten op de boxen (een soort van versterker oid). Dus door de headset hoor ik niks meer. De mic is wel aangesloten. Met welk soort software kan ik nu wat zeggen door de mic dat je het direct hoort door de boxen??

  Gr. roger1!
 • Dubbelklik rechts onderaan in scherm op volume-pictogrammetje. Het mengpaneel komt dan in beeld, haal vinkje "dempen" weg bij de microfoon.

  Zorg wel dat de microfoon en de boxen elkaar niet "zien"(horen), anders gegil of geloei.
 • [quote:8e31245db3="willem1940"]anders gegil of geloei.[/quote:8e31245db3]
  Zal met'n headset wel loslopen :wink:
 • Dat heb ik al geprobeerd maar bij Volume en dan Mixer staat Microfoon niet aangegeven. Ik gebruik Windows Vista Premium Home Edition. De microfoon is wel degelijk aangesloten en werkt goed, want bij "Windows Geluidsrecorder" kan hij wel afspelen wat ik net gezegd heb..
 • [quote:c66f9369f6="roger1"]maar bij Volume en dan Mixer staat Microfoon niet aangegeven. Ik gebruik Windows Vista Premium Home Edition.[/quote:c66f9369f6] Check dan op de site van Microsoft dit artikel over onderwerp How to adjust the volume for your microphone.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.